Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Inmaken, conserveren > Anna Spreng > Margrit Buhler > Compleet handboek inmaken en bewaren

Compleet handboek inmaken en bewaren

  • Auteur: Anna Spreng & Margrit Buhler
  • Hardcover, 119 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044731040
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Compleet handboek inmaken en bewaren

De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken. In dit boek worden tal van inmaakmethoden, zoals kokend vullen, steriliseren, melkzuurgisting, drogen en diepvriezen stap voor stap uitgelegd. Bovendien krijgt u een heleboel heerlijke inmaakrecepten, zodat u een grote oogst uit uw eigen tuin of een goede seizoensaanbieding uit de winkel lange tijd kunt bewaren. - Vul uw voorraadkast met de heerlijkste zoetigheden, zoals jam, gelei, sappen en siroop, maar ook huisgemaakte tomatenpuree of zoetzure chutneys. - Leg uw verse augurken en champignons in in azijn en maak uw eigen zuurkool en mixed pickles door melkzuurgisting. - Droog uw vruchten en groenten om de smaak te bewaren, en gebruik de lekkerste kruiden om olie, azijn en zout te aromatiseren.

Gerelateerde boeken:

Bruce Bruce's Cookbook

Bruce's Cookbook bevat de tijdloze en eerlijke keuken van het Michelinster-restaurant Chez Bruce. Veel klassieke Europese recepten van chefkok Bruce Poole.


Lees verder
Kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool Kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool

Het kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool is alweer in de 27e druk. Blijvend actueel!


Lees verder
Keuken Keuken

Keuken, het laatste kookboek van Nigella Lawson, zit tjokvol recepten van maaltijden die we met onze vrienden en familie willen delen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anna Spreng & Margrit Buhler
  • Vertaler(s): Goinga, Nynke
  • ISBN 13: 9789044731040
  • Gewicht: 611 gram
  • Afmeting: 15 x 190 x 245 mm