Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Inmaken, conserveren > Anna Spreng > Margrit Buhler > Compleet handboek inmaken en bewaren

Compleet handboek inmaken en bewaren

  • Auteur: Anna Spreng & Margrit Buhler
  • Hardcover, 119 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044731040
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Compleet handboek inmaken en bewaren

De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken. In dit boek worden tal van inmaakmethoden, zoals kokend vullen, steriliseren, melkzuurgisting, drogen en diepvriezen stap voor stap uitgelegd. Bovendien krijgt u een heleboel heerlijke inmaakrecepten, zodat u een grote oogst uit uw eigen tuin of een goede seizoensaanbieding uit de winkel lange tijd kunt bewaren. - Vul uw voorraadkast met de heerlijkste zoetigheden, zoals jam, gelei, sappen en siroop, maar ook huisgemaakte tomatenpuree of zoetzure chutneys. - Leg uw verse augurken en champignons in in azijn en maak uw eigen zuurkool en mixed pickles door melkzuurgisting. - Droog uw vruchten en groenten om de smaak te bewaren, en gebruik de lekkerste kruiden om olie, azijn en zout te aromatiseren.

Gerelateerde boeken:

Kook ze! Traag Kook ze! Traag

Wachten zullen we met de 5e editie van Kook Ze, met als onderwerp Traag.


Lees verder
365 goede redenen om aan tafel te gaan 365 goede redenen om aan tafel te gaan

Een jaar vol seizoensproducten, een jaar vol bijzondere momenten, een jaar vol tips en weetjes met Stéphane Reynaud,


Lees verder
Piri piri & sardientjes Piri piri & sardientjes

In Piri piri & sardientjes tovert Tessa Kiros een borduurwerk van recepten met laurierblaadjes, bacalhau en piri piri.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anna Spreng & Margrit Buhler
  • Vertaler(s): Goinga, Nynke
  • ISBN 13: 9789044731040
  • Gewicht: 611 gram
  • Afmeting: 15 x 190 x 245 mm