Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Inmaken, conserveren > Anna Spreng > Margrit Buhler > Compleet handboek inmaken en bewaren

Compleet handboek inmaken en bewaren

  • Auteur: Anna Spreng & Margrit Buhler
  • Hardcover, 119 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044731040
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Compleet handboek inmaken en bewaren

De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken. In dit boek worden tal van inmaakmethoden, zoals kokend vullen, steriliseren, melkzuurgisting, drogen en diepvriezen stap voor stap uitgelegd. Bovendien krijgt u een heleboel heerlijke inmaakrecepten, zodat u een grote oogst uit uw eigen tuin of een goede seizoensaanbieding uit de winkel lange tijd kunt bewaren. - Vul uw voorraadkast met de heerlijkste zoetigheden, zoals jam, gelei, sappen en siroop, maar ook huisgemaakte tomatenpuree of zoetzure chutneys. - Leg uw verse augurken en champignons in in azijn en maak uw eigen zuurkool en mixed pickles door melkzuurgisting. - Droog uw vruchten en groenten om de smaak te bewaren, en gebruik de lekkerste kruiden om olie, azijn en zout te aromatiseren.

Gerelateerde boeken:

Op zoek naar de Perfectie / 2 Op zoek naar de Perfectie / 2

Op zoek naar de Perfectie deel 2 geeft een fascinerende, originele en inspirerende kik op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed.


Lees verder
De Joodse keuken De Joodse keuken

Claudia Roden heeft jaren onderzoek gedaan naar de Joodse keuken. De veelzijdigheid van de Joodse cultuur komt door dit standaardwerk weer tot leven.


Lees verder
Elizabeth Davids beste recepten Elizabeth Davids beste recepten

Een verzameling van de beste recepten van Elizabeth David. Meer dan 150 heerlijke, mediterrane gerechten


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anna Spreng & Margrit Buhler
  • Vertaler(s): Goinga, Nynke
  • ISBN 13: 9789044731040
  • Gewicht: 611 gram
  • Afmeting: 15 x 190 x 245 mm