Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Maryanne Madden > Heerlijk koken met de halogeenoven

Heerlijk koken met de halogeenoven

  • Auteur: Maryanne Madden
  • Paperback, 78 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044729375
€ 12,50

Levering via bol.com

Beschrijving Heerlijk koken met de halogeenoven

Halogeenovens zijn ontzettend handige apparaten waarin u gerechten twee keer zo snel als in een traditionele oven kunt bereiden. U legt de ingrediƫnten gewoon op de bakrekjes en de hitte wordt snel en gelijkmatig verdeeld door een ventilator waardoor het eten sappig blijft en u iedere keer heerlijke resultaten bereikt. Bovendien kunt u gezonder koken, omdat u geen vetstoffen hoeft toe te voegen. In dit boek staan 70 recepten voor ieders smaak, bijvoorbeeld gemarineerde citroenkip, gevulde varkenshaas, chili con carne, zalm met balsamicoglazuur, geitenkaastaartjes, maar ook aardappel- en groentegerechten en natuurlijk zoetigheden zoals vanillekoekjes of appel-rozijnencake. Bereid in de halogeenoven al uw favoriete gerechten, van gebraden vlees, gegrilde vis, stoofpotjes, pasta en pizza tot gebak en taart. Dit kookboek helpt u om te genieten van alle voordelen van uw halogeenoven en om heerlijke en gezonde gerechten op tafel te toveren.

Gerelateerde boeken:

Pascal Jalhaij proeft Pascal Jalhaij proeft

Pascal Jalhaij proeft leert je over de smaken van vroeger, en laat zien hoe deze smaken ook nu nog actueel kunnen zijn. Verwacht hete bliksem, waterzooi, draadjesvlees en meer echt Hollandse klassiekers.


Lees verder
Een pleidooi voor echt eten - Manifest van een eter Een pleidooi voor echt eten - Manifest van een eter

Echt eten verdwijnt uit beeld om te worden vervangen door voedingsstoffen. Michael Pollan beschrijft de gevolgen in zijn Manifest van een eter.


Lees verder
On the Line On the Line

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Maryanne Madden
  • ISBN 13: 9789044729375
  • Gewicht: 221 gram
  • Afmeting: 9 x 162 x 224 mm