Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Ad Comou > Zelf likeuren bereiden

Zelf likeuren bereiden

destilleren en gedestilleerd maken

  • Auteur: Ad Comou
  • Paperback, 194 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2001
  • Uitgeverij: Brouwland bvba
  • ISBN 13: 9789080073531
€ 28,73

Levering via bol.com

Beschrijving Zelf likeuren bereiden

Een compleet boek voor likeurbereiders in de Nederlandse taal. De schrijver is een doorgewinterd likeurbereider. Het boek beschrijft verschillende methodes voor het extraheren van geur en smaakstoffen en beschrijft meer als 100 aromatische kruiden. Inclusief 170 recepten van allerlei likeuren.

Gerelateerde boeken:

Allergiekookboek Allergiekookboek

Het Allergiekookboek is hét smakelijke kookboek voor mensen met een voedselallergie.


Lees verder
Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder
Wijnencyclopedie Wijnencyclopedie

De Wijnencyclopedie van Jancis Robinson is een zeer complete wijnencyclopedie en door velen het beste werk op dit moment genoemd.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Ad Comou
  • ISBN 13: 9789080073531
  • Gewicht: 519 gram
  • Afmeting: 12 x 208 x 294 mm