Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Roger van Damme > Desserts

Desserts

  • Auteur: Roger van Damme
  • Hardcover, 239 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Studio 100 NV
  • ISBN 13: 9789059165342
€ 29,99

Levering via bol.com

Beschrijving Desserts

In dit boek leer je desserten maken zoals Roger van Damme ze op njam! presenteert. Zelfs een leek kan eraan beginnen. Elk van de desserts bestaat uit een basisbereiding, die stap voor stap wordt uitgelegd, en een aantal extra bereidingen en garnituren. Met de eenvoudige basisbereidingen tover je 31 heerlijke desserts op tafel. De extra's zijn de kers op de taart. Het gaat om mousses, crèmes, sorbets, sauzen en decoraties waarmee je desserts creëert zoals een toppatissier. Er zijn zeer gemakkelijke extra's bij, maar ook iets meer bewerkelijke. Je kunt ze naar eigen wens en kookkennis toevoegen of weglaten. Op die manier kan zowel de absolute beginner als de meer gevorderde liefhebber originele en smaakvolle desserts maken met een persoonlijke toets. Dit boek is meer dan een louter receptenboek. Het bevat ook uitgebreide informatie en praktische tips over de gebruikte ingrediënten. Dit is een onmisbaar boek voor wie een passie voor desserts heeft. Meer weten over? Studio 100

Gerelateerde boeken:

On the Line On the Line

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.


Lees verder
Kook ze! Snel Kook ze! Snel

60 helder beschreven recepturen met weinig en makkelijk verkrijgbare ingrediënten, die in ‘een handomdraai’ klaar zijn. De bereidingstijd zit tussen 10 minuten en een halfuur.


Lees verder
365 goede redenen om aan tafel te gaan 365 goede redenen om aan tafel te gaan

Een jaar vol seizoensproducten, een jaar vol bijzondere momenten, een jaar vol tips en weetjes met Stéphane Reynaud,


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Roger van Damme
  • Redactie: Declercq, Marc
  • ISBN 13: 9789059165342
  • Gewicht: 1193 gram
  • Afmeting: 27 x 203 x 273 mm