Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Janneke Philippi > Appeltaart

Appeltaart

70x bakken met appel

  • Auteur: Janneke Philippi
  • Hardcover, 176 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2011
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
  • ISBN 13: 9789061129608
€ 24,95

Levering via bol.com

Beschrijving Appeltaart

Appeltaart heeft een lange traditie in de Nederlandse keuken. Al in het eerste gedrukte kookboek, Een notabel boeckxken van cokeryen (1514), komt een uitgebreid recept voor appeltaart voor. Maar ook in andere landen zijn appels al eeuwenlang een geliefd ingrediënt in de keuken. Appeltaart bevat 70 verschillende appeltaartrecepten. Van Hollandse klassiekers tot klein gebak en trendrecepten. Hollandse appeltaart, Franse tarte tatin en Italiaanse crostata. Zweedse äppelkaka, appelkruimelcake, appelbollen, 15-minutenwafels: nog nooit zoveel appeltaartrecepten in één boek gebundeld, voorzien van laagdrempelige receptuur, baktips voor het beste resultaat en volop ideeën voor variaties en styling. Appeltaart bevat recepten voor iedereen die graag bakt. Voor de beginnende en de meer gevorderde thuisbakker. Voor iedereen die op zoek is naar nieuwe bakinspiratie voor zijn appeltaarten. Inclusief diverse dieetappeltaarten (glutenvrij, vetarm, koolhydratenarm).

Gerelateerde boeken:

Ducasse - Flavors of France Ducasse - Flavors of France

In Flavors of France neemt Alain Ducasse de lezer mee op reis en laat de mooiste en heerlijkste ingrediënten en gerechten zien, ruiken en proeven die Frankrijk te bieden heeft.


Lees verder
De banketbakker De banketbakker

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Lees verder
Noma Noma

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Janneke Philippi
  • Redactie: Koppenhagen, Ingrid van
  • Illustrator(s): Philippi, Serge
  • ISBN 13: 9789061129608
  • Gewicht: 806 gram
  • Afmeting: 22 x 222 x 264 mm