Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Vegetarische kookboeken > Loes Janssen Miraglia > Italiaans vegetarisch

Italiaans vegetarisch

authentiek - Inspirerend - Culinair

  • Auteur: Loes Janssen Miraglia
  • Paperback, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
  • ISBN 13: 9789061129301
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Italiaans vegetarisch

Dat Italië een keur aan culinaire smaken en vegetarische ontdekkingen heeft, bewees de bestseller Vegeterranean (reeds 65.000 ex. verkocht). De recepten uit deze bestseller zijn hoogstaand en bijzonder culinair. Italiaans vegetarisch is laagdrempeliger en zeer geschikt voor de praktijk van elke dag wanneer er een voedzame, smakelijke én vegetarische familiemaaltijd bereid moet worden. In Italiaans vegetarisch gaat Loes Janssen Miraglia wederom op zoek naar de authentieke Italiaanse smaken en belevingen. Ze doorkruist het land van Noord naar Zuid om zo een doorsnee aan te bieden van vegetarische streekklassiekers en deelt daarnaast de tongstrelende vegetarische recepten van haar Italiaanse schoonfamilie met ons. Italiaans vegetarisch laat zien hoe veelzijdig de Italiaanse regiokeukens zijn als het gaat om koken zonder vlees of vis. Denk aan risotto met citroen, gnocchi met gorgonzola, courgettecarpaccio in kappertjessaus, salade van sinaasappel, groene sla en polenta, etc, etc. Natuurlijk ontbreken ook antipasti, pasta's en pizza's niet! Alle recepten zijn voorzien van duidelijke receptuur en gaan uit van ingrediënten die hier makkelijk verkrijgbaar zijn.

Gerelateerde boeken:

Van kust tot kust Van kust tot kust

Visgerechten zijn het handelsmerk van Rick Stein. De Engelse TV kok heeft er al veel programma's en kookboeken aan gewijd.


Lees verder
Patés & terrines Patés & terrines

Patés & terrines is een van de breedste boeken over dit onderwerp. Pates van kaas, terrines van groenten en als je wilt zelfs als toetje.


Lees verder
Under Pressure, Cooking Sous Vide Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Loes Janssen Miraglia
  • Illustrator(s): Wouw, Piroschka van de
  • ISBN 13: 9789061129301
  • Gewicht: 611 gram
  • Afmeting: 17 x 208 x 230 mm