Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Peter Auer > Sauzen

Sauzen

fluwelig, schuimend, romig

  • Auteur: Peter Auer
  • Hardcover, 160 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
  • ISBN 13: 9789061129103
€ 22,50

Levering via bol.com

Beschrijving Sauzen

De serie Dát is lekker biedt kwalitatieve kookboeken, met kwalitatief hoogwaardige receptuur én fullcolourfotografie, voor een klein prijsje.

Gerelateerde boeken:

Vis en Vega Vis en Vega

4 x in de week geen vlees, met het nieuwe kookboek Vis en Vega is dat geen probleem meer. Deze heerlijke recepten krijgen iedereen aan een gezondere levensstijl.


Lees verder
French Provincial Cooking French Provincial Cooking

Met een altijd aanwezige eenvoud verkent Elizabeth David de authentieke smaken en texturen van de provincies Elzas, Provence, Bretagne, en de Savoie.


Lees verder
Mushrooms Mushrooms

In dit eerste boek uit de River Cottage Handbook reeks legt paddestoelenexpert John Wright uit welke paddestoelen we kunnen verzamelen en hoe deze op te sporen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Peter Auer
  • Vertaler(s): Wiets-Nieland, Nannie
  • Illustrator(s): Görlach, Martina
  • ISBN 13: 9789061129103
  • Gewicht: 882 gram
  • Afmeting: 17 x 239 x 266 mm