Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Francis van Arkel > Wokken

Wokken

in de Hollandsche keuken

  • Auteur: Francis van Arkel
  • Hardcover, 43 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: ImageBooks/Allmedia
  • ISBN 13: 9789059647510
€ 6,95

Levering via bol.com

Beschrijving Wokken

Wokken in de Hollandsche keuken / Kaasfondue De wok kennen we vooral van het bereiden van gerechten uit de oosterse keuken. Maar met groenten en ingrediƫnten van eigen bodem kun je ook heel goed typisch Nederlandse gerechten wokken. Doe eens verrassend anders! Kaasfondue is lekker, gemakkelijk en verrassend veelzijdig. Zoveel kazen, zoveel smaken! Kies uit vele variaties, inclusief fondues speciaal voor kinderen.

Gerelateerde boeken:

50 Curries uit India 50 Curries uit India

Camellia Panjabi laat de veelzijdigheid van de Indiase keuken goed zien door een gevarieerd aanbod van curries in haar boek.


Lees verder
Over Worst Over Worst

Alle slagers geheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijken doe-boek voor iedere worst liefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.


Lees verder
Madhur Jaffrey Madhur Jaffrey's World Vegetarian

Madhur Jaffrey is de meest invloedrijke schrijfster over de Indiase keuken van vandaag. Haar boek World Vegetarian biedt een collectie van 750 vleesloze gerechten uit de hele wereld.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Francis van Arkel
  • ISBN 13: 9789059647510
  • Gewicht: 164 gram
  • Afmeting: 8 x 165 x 168 mm