Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Francis van Arkel > Wokken

Wokken

in de Hollandsche keuken

  • Auteur: Francis van Arkel
  • Hardcover, 43 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: ImageBooks/Allmedia
  • ISBN 13: 9789059647510
€ 6,95

Levering via bol.com

Beschrijving Wokken

Wokken in de Hollandsche keuken / Kaasfondue De wok kennen we vooral van het bereiden van gerechten uit de oosterse keuken. Maar met groenten en ingrediƫnten van eigen bodem kun je ook heel goed typisch Nederlandse gerechten wokken. Doe eens verrassend anders! Kaasfondue is lekker, gemakkelijk en verrassend veelzijdig. Zoveel kazen, zoveel smaken! Kies uit vele variaties, inclusief fondues speciaal voor kinderen.

Gerelateerde boeken:

The Food of Spain The Food of Spain

In honderden prachtige recepten laat Claudia Roden de regionale verschillen uit Spanje zien, en beschrijft de bijzondere culinaire geschiedenis die Spanje rijk is.


Lees verder
Sous-vide cuisine Sous-vide cuisine

Sous-vide cuisine van Joan Roca, de vacuumrevolutie, technieken en recepten.


Lees verder
River Cottage Everyday River Cottage Everyday

Iedere dag eten bereiden voor je familie of vrienden betekend zeker niet dat je compromissen moeten sluiten op de kwaliteit.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Francis van Arkel
  • ISBN 13: 9789059647510
  • Gewicht: 164 gram
  • Afmeting: 8 x 165 x 168 mm