Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Francis van Arkel > Wokken

Wokken

in de Hollandsche keuken

  • Auteur: Francis van Arkel
  • Hardcover, 43 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: ImageBooks/Allmedia
  • ISBN 13: 9789059647510
€ 6,95

Levering via bol.com

Beschrijving Wokken

Wokken in de Hollandsche keuken / Kaasfondue De wok kennen we vooral van het bereiden van gerechten uit de oosterse keuken. Maar met groenten en ingrediënten van eigen bodem kun je ook heel goed typisch Nederlandse gerechten wokken. Doe eens verrassend anders! Kaasfondue is lekker, gemakkelijk en verrassend veelzijdig. Zoveel kazen, zoveel smaken! Kies uit vele variaties, inclusief fondues speciaal voor kinderen.

Gerelateerde boeken:

Argentinísima Argentinísima

In Argentinísima deelt Carola Verschoor de Berkhout haar kennis en haar passie voor de Argentijnse keuken.


Lees verder
Allergiekookboek Allergiekookboek

Het Allergiekookboek is hét smakelijke kookboek voor mensen met een voedselallergie.


Lees verder
Cuisine, 1000 klassiekers uit de Franse keuken Cuisine, 1000 klassiekers uit de Franse keuken

Deze kookbijbel brengt u duizend bekende Franse gerechten, stuk voor stuk klassiekers van de rijke Franse culinaire traditie.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Francis van Arkel
  • ISBN 13: 9789059647510
  • Gewicht: 164 gram
  • Afmeting: 8 x 165 x 168 mm