Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Francis van Arkel > Wokken

Wokken

in de Hollandsche keuken

  • Auteur: Francis van Arkel
  • Hardcover, 43 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: ImageBooks/Allmedia
  • ISBN 13: 9789059647510
€ 6,95

Levering via bol.com

Beschrijving Wokken

Wokken in de Hollandsche keuken / Kaasfondue De wok kennen we vooral van het bereiden van gerechten uit de oosterse keuken. Maar met groenten en ingrediënten van eigen bodem kun je ook heel goed typisch Nederlandse gerechten wokken. Doe eens verrassend anders! Kaasfondue is lekker, gemakkelijk en verrassend veelzijdig. Zoveel kazen, zoveel smaken! Kies uit vele variaties, inclusief fondues speciaal voor kinderen.

Gerelateerde boeken:

The Whole Beast The Whole Beast

The Whole Beast: Nose to Tail Eating is een echte "foodie" klassieker. Het is het manifest van Fergus Henderson voor het totaalgebruik van ingredienten in de keuken.


Lees verder
De dunne vegetariër De dunne vegetariër

Snelle en lekkere vegetarische recepten voor de werkende moeder. Zo zouden we Antoinette Hertsenbergs eerste eigen kookboek De dunne vegetariër kunnen typeren.


Lees verder
Rick Stein Rick Stein's Spain

Reis mee met Rick Stein door Spanje. Rick Stein's Spain bevat 140 heerlijke nieuwe recepten, allemaal uit de moderne Spaanse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Francis van Arkel
  • ISBN 13: 9789059647510
  • Gewicht: 164 gram
  • Afmeting: 8 x 165 x 168 mm