Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sandra Mahut > Creatief Culinair / Ravioli hartig & zoet

Creatief Culinair / Ravioli hartig & zoet

  • Auteur: Sandra Mahut
  • Hardcover, 70 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789461430182
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving Creatief Culinair / Ravioli hartig & zoet

Een heel boek over het zelf maken van ravioli, heerlijk vers en ronduit verrukkelijk. Ontdek alles dat je moet weten over het thuis ravioli maken en over basisrecepten voor pasta en vullingen.Ga dan aan de slag met allerlei opwindende combinaties, zoals ravioli in misobouillon, geitenkaasravioli met bladerdeeg, kipravioli aan spiesjes en ravioli met gedroogde tomaten en gegratineerde aubergine.Ravioli zijn klein maar fijn, heerlijk zacht en smeuig en een feest voor jong en oud!

Gerelateerde boeken:

De Zilveren Lepel Pasta De Zilveren Lepel Pasta

De nieuwe pastabijbel biedt 360 authentieke en moderne recepten voor pasta. Succes verzekerd.


Lees verder
Home made Home made

Home made legt u uit hoe u zelf ijs maakt, drank brouwt en destilleerd en hoe u een eigen rookoven maakt. Een kookboek en een doe-het-zelfboek in één.


Lees verder
Pier Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sandra Mahut
  • Vertaler(s): Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Carnet, Nathalie
  • ISBN 13: 9789461430182
  • Gewicht: 331 gram
  • Afmeting: 15 x 195 x 195 mm