Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Gloria Nicol > Jams, chutneys & tafelzuur

Jams, chutneys & tafelzuur

de kunst van het zelf maken

  • Auteur: Gloria Nicol
  • Hardcover, 64 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789461430144
€ 8,95

Levering via bol.com

Beschrijving Jams, chutneys & tafelzuur

De lekkerste recepten voor jams, chutneys en tafelzuur, plus essentiele informatie over inmaaktechnieken en het nodige gereedschap.Met deze recepten maak je optimaal gebruik van producten die in seizoen zijn, of je nu zelf een moestuin hebt of je inkopen doet op een boerenmarkt.De recepten omvatten traditionele favorieten, klassiekers met een eigentijdse draai en spannende nieuwe combinaties van ingredienten.

Gerelateerde boeken:

The Fat Duck Cookbook The Fat Duck Cookbook

In dit prachtige, kleiner formaat editie van de bestseller Big Fat Duck Cookbook, horen we het volledige verhaal van de snelle opkomst van Heston Blumenthal en zijn restaurant The Fat Duck.


Lees verder
52 Weekendmenu 52 Weekendmenu's

Goed uitgewerkte, bijzondere recepten in stap-voor-stapvorm, bedoeld voor zowel hobbykoks als mensen die minder ervaring hebben in de keuken.


Lees verder
Peen & ui Peen & ui

Chefkok Herman den Blijker kookt meer dan 60 bijzondere gerechten met peen en ui.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Gloria Nicol
  • Redactie: Bolus, Alison
  • Vertaler(s): Maclean, Kim
  • ISBN 13: 9789461430144
  • Gewicht: 330 gram
  • Afmeting: 14 x 197 x 200 mm