Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Kees Raat > Barbara Bulten > Johan Rikken > IJstijd

IJstijd

  • Auteur: Kees Raat & Barbara Bulten & Johan Rikken
  • Hardcover, 159 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Carrera
  • ISBN 13: 9789048809882
€ 24,90

Levering via bol.com

Beschrijving IJstijd

IJsmaker Kees Raat gaat op zoek naar het geheim van het allerlekkerste ijsje. Hoe maak je ijs dat smaakt zoals het oorspronkelijk bedoeld is, zonder kunstmatige grondstoffen? Hij beschrijft zijn zoektocht naar de beste ingrediënten: rauwe biologische melk van boer Nico uit Zunderdorp, mandarijnensap uit Sicilië en biologische suiker uit Brazilië. 'Alleen op die manier krijg je het ultieme ijsje.' Hoe moet je ijs eigenlijk proeven? Naast het beantwoorden van vragen, licht Kees een aantal fijne kneepjes, speciale technieken en zijn 'secret to succes' toe. En uiteraard staat IJstijd vol recepten voor heerlijke ijssmaken, van ananas, rabarber en tonkabonen tot chocolade, bloedsinaasappel met Campari en New Zuppa Inglese.Kees Raat is chocolatier en ijsmaker. In zijn winkel Metropolitan, in de Amsterdamse Warmoesstraat, geeft hij workshops en verkoopt hij het lekkerste ijs van Amsterdam. Echt Italiaans ijs, elke dag vers gedraaid met een vintage ijsmachine uit Bologna.

Gerelateerde boeken:

Wijnencyclopedie Wijnencyclopedie

De Wijnencyclopedie van Jancis Robinson is een zeer complete wijnencyclopedie en door velen het beste werk op dit moment genoemd.


Lees verder
Pier Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".


Lees verder
Flavours of Babylon Flavours of Babylon

Flavours of Babylon is een bijzonder kookboek, gewijd aan de onbekende keuken van Irak. Een boek vol heerlijke authentieke recepten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Kees Raat & Barbara Bulten & Johan Rikken
  • ISBN 13: 9789048809882
  • Gewicht: 1067 gram
  • Afmeting: 22 x 221 x 292 mm