Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Kees Raat > Barbara Bulten > Johan Rikken > IJstijd

IJstijd

  • Auteur: Kees Raat & Barbara Bulten & Johan Rikken
  • Hardcover, 159 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Carrera
  • ISBN 13: 9789048809882
€ 24,90

Levering via bol.com

Beschrijving IJstijd

IJsmaker Kees Raat gaat op zoek naar het geheim van het allerlekkerste ijsje. Hoe maak je ijs dat smaakt zoals het oorspronkelijk bedoeld is, zonder kunstmatige grondstoffen? Hij beschrijft zijn zoektocht naar de beste ingrediënten: rauwe biologische melk van boer Nico uit Zunderdorp, mandarijnensap uit Sicilië en biologische suiker uit Brazilië. 'Alleen op die manier krijg je het ultieme ijsje.' Hoe moet je ijs eigenlijk proeven? Naast het beantwoorden van vragen, licht Kees een aantal fijne kneepjes, speciale technieken en zijn 'secret to succes' toe. En uiteraard staat IJstijd vol recepten voor heerlijke ijssmaken, van ananas, rabarber en tonkabonen tot chocolade, bloedsinaasappel met Campari en New Zuppa Inglese.Kees Raat is chocolatier en ijsmaker. In zijn winkel Metropolitan, in de Amsterdamse Warmoesstraat, geeft hij workshops en verkoopt hij het lekkerste ijs van Amsterdam. Echt Italiaans ijs, elke dag vers gedraaid met een vintage ijsmachine uit Bologna.

Gerelateerde boeken:

Allergiekookboek Allergiekookboek

Het Allergiekookboek is hét smakelijke kookboek voor mensen met een voedselallergie.


Lees verder
Made in Spain Made in Spain

Made in Spain laat de mooiste Spaanse gerechten zien. Het is een bijzonder lekker overzicht van de diversiteit van de moderne Spaanse keuken.


Lees verder
Mastering The Art of French Cooking Mastering The Art of French Cooking

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Kees Raat & Barbara Bulten & Johan Rikken
  • ISBN 13: 9789048809882
  • Gewicht: 1067 gram
  • Afmeting: 22 x 221 x 292 mm