Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Antony Worall Thompson > Het diabetes kookboek
Het diabetes kookboek
200 wereldse recepten voor mensen met en zonder diabetes
- Auteur: Antony Worall Thompson
- Paperback, 287 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- 1e druk, 2011
- Uitgeverij: Spectrum
- ISBN 13: 9789049107857
Beschrijving Het diabetes kookboek
Nederland telt tussen 740.000 en 1 miljoen mensen met diabetes (bron: RIVM). Dit boek, met volop informatie en smakelijke, makkelijk te bereiden gerechten uit de hele wereld, helpt diabetespatiënten een gezond eetpatroon vol te houden.Inzicht in de voedingswaarden (koolhydraten, vetten, eiwitten) is bij elk recept te vinden. De gerechten zijn geschikt voor het hele gezin. De prachtige foodfotografie en de gerechten voor elk moment van de dag maken dit een volwaardig kookboek: óók met diabetes kun je heerlijk eten!Diabetesvereniging Nederland (DVN) schaart zich van harte achter dit initiatief. Diëtistes van DVN controleerden alle receptuur op bruikbaarheid en op de voorschriften die in Nederland gelden.
Gerelateerde boeken:

Met een altijd aanwezige eenvoud verkent Elizabeth David de authentieke smaken en texturen van de provincies Elzas, Provence, Bretagne, en de Savoie.
Lees verder

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.
Lees verder

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Antony Worall Thompson
- Vertaler(s): Roorda, Gerrie
- Illustrator(s): Gregson, Jonathan
- ISBN 13: 9789049107857
- Gewicht: 1115 gram
- Afmeting: 22 x 228 x 255 mm