Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Daniel Maissan > Sterrenchefs Magazine

Sterrenchefs Magazine

  • Auteur: Daniel Maissan
  • Paperback, 64 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
  • ISBN 13: 9789000300907
€ 3,99

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Mooi bakken Mooi bakken

Mooi bakken barst van de nieuwe ideeën voor het maken van lekkere taarten en koekjes, die zelfs voor beginners geschikt zijn.


Lees verder
I Know How to Cook I Know How to Cook

I Know How to Cook is de Engelse vertaling van Je sais cuisiner, de absolute bestseller uit de Franse keuken.


Lees verder
De smaak van de Wadden De smaak van de Wadden

De Smaak van de Wadden is een kookboek over één van de laatste stukjes echte wildernis in Nederland. De Wadden zijn uniek en dat is ook in de culinaire traditie merkbaar.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Daniel Maissan
  • ISBN 13: 9789000300907
  • Gewicht: 208 gram
  • Afmeting: 5 x 166 x 235 mm