Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Jeroen Meus > Dagelijkse kost

Dagelijkse kost

met Jeroen Meus

  • Auteur: Jeroen Meus
  • Paperback, 192 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 5e druk, 2011
  • Uitgeverij: Schuyt Nederland
  • ISBN 13: 9789461310422
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Dagelijkse kost

Koken is een plezier. Met respect voor de seizoenen en zonder de pan uitrijzende kosten kan iedereen – van beginneling tot amateurkok – elke dag een smakelijk gerecht op tafel zetten. Jeroens Belgische tv-programma ‘Dagelijkse kost’ inspireert elke dag honderdduizenden kijkers om lekker te eten, zonder poespas. De chef heeft voor elk wat wils: verse marsepeinsnoepjes voor het sintfeest, een bladerdeegtaartje met geroosterde groenten voor de vegetariër, of – lekker Belgisch – stoofvlees met friet. Niet voor niets is zijn programma het meest populaire van de Belgische televisie. Dit eerste boek uit de reeks van ‘Dagelijkse kost’ bundelt een aantal geweldige gerechten – makkelijk te bereiden en eenvoudig op te dienen, maar bovenal eerlijk en smaakvol. De charmante Vlaamse tongval is in het boek terug te vinden. Met de verklarende woordenlijst erbij is het leuk om erachter te komen dat onze zuiderburen knoflook bijvoorbeeld look noemen, en een bosje een busseltje. En nu maar wachten tot Jeroen ook in Nederland op primetime zijn kookkunsten aan ‘d’Ollanders’ mag laten zien…

Gerelateerde boeken:

Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder
Modernist Cuisine Modernist Cuisine

De Modernistische Cuisine is een encyclopedie en een gids voor de wetenschap van de hedendaagse professionele keuken.


Lees verder
I Know How to Cook I Know How to Cook

I Know How to Cook is de Engelse vertaling van Je sais cuisiner, de absolute bestseller uit de Franse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jeroen Meus
  • Redactie: Sap, Bart
  • ISBN 13: 9789461310422
  • Gewicht: 662 gram
  • Afmeting: 20 x 197 x 256 mm