Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Jamie Oliver > The Naked chef
The Naked chef
- Auteur: Jamie Oliver
- Paperback, 249 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- 1e druk, 2011
- Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
- ISBN 13: 9789021550350
Beschrijving The Naked chef
Super kooktalent en tv-celebrity Jamie Oliver begon al vroeg met koken en leerde van Antonio Carluccio en in het beroemde Londense River Café de fijne kneepjes. Met zijn onconventionele culinaire kunsten en no-nonsensebenadering weet deze jonge Brit een groot en nieuw kijk- en leespubliek te bereiken. In zijn eerste boek staan niet alleen verrassende recepten. Oliver vertelt de kookliefhebber ook waar hij de beste ingrediënten kan vinden en wat hij moet weten over kookbenodigdheden. Deze auteur vertegenwoordigt de nieuwe culinaire trend. Zijn verfrissende kijk op koken en eten spreekt zowel de oude garde als de jongere generatie aan.Zelfs mensen die zich verloren voelen in de keuken zullen met dit boek zichzelf en hun gasten verbazen!
Gerelateerde boeken:

De Modernistische Cuisine is een encyclopedie en een gids voor de wetenschap van de hedendaagse professionele keuken.
Lees verder

Ieder recept uit het boek Stuffed Vine Leaves Saved My Life heeft al eens op de keukentafel van de familie Sawalha gestaan.
Lees verder

Om gezonde keuzes te maken is kennis nodig over de voedselketen en onze eigen innerlijke processen. En zonder het onderscheid tussen goed en kwaad valt de beste keuze niet te maken.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Jamie Oliver
- Vertaler(s): Schneider, Henja
- ISBN 13: 9789021550350
- Gewicht: 810 gram
- Afmeting: 20 x 190 x 245 mm