Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Paul Svensson > Het BBQ-boek

Het BBQ-boek

alles voor heerlijk buiten eten

  • Auteur: Paul Svensson
  • Paperback, 184 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
  • ISBN 13: 9789021550220
€ 12,50

Levering via bol.com

Beschrijving Het BBQ-boek

Er wordt gezegd dat men overal ter wereld de voorkeur geeftaan gegrild eten. Waarschijnlijk omdat deze kunst al bestaatzolang de mensheid bestaat. Alleen de belevenis al van dewarmte en de geur maakt grillen onweerstaanbaar. Maar ooknieuwe warmtebronnen geven het eten dat onvergetelijke enintense karakter.Voeg een sterrenchef toe en je maakt de heerlijkste gerechtenop de barbecue. Wat te denken van gegrilde asperges metpesto en gepofte aardappel of gevulde prei met geitenkaas enlavendel? Maar natuurlijk ook vlees- en visrecepten en zelfsdesserts. Eet en geniet 52 weken lang!

Gerelateerde boeken:

Vegetables Vegetables

Vegetables van Nigel Slater is gevuld met 400 heerlijke recepten en vele prachtige verhalen van deze topkok over zijn tuin.


Lees verder
Midden-Oosten kookboek Midden-Oosten kookboek

Een paperbackuitgave van Claudia Roden's succesvolle boek A book of Middle Eastern Food. Inmiddels al de 90ste druk!


Lees verder
Twee gulzige Italianen Twee gulzige Italianen

In Twee gulzige Italianen delen Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo hun gezamelijke kennis over de Italiaanse keuken met de lezer. Het boek bevat ruim 100 recepten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Paul Svensson
  • Vertaler(s): Luiten, Hetty
  • ISBN 13: 9789021550220
  • Gewicht: 798 gram
  • Afmeting: 19 x 220 x 270 mm