Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Nicolette Loven > Koken in een roeromdraai

Koken in een roeromdraai

  • Auteur: Nicolette Loven
  • Paperback, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk,
  • Uitgeverij: Veldboeket lektuur
  • ISBN 13: 9789081389136
€ 17,95

Levering via bol.com

Beschrijving Koken in een roeromdraai

Koken in een roeromdraaiU wilt graag een gezond en lekker diner voor uw gasten op tafel zetten en toch zelf ook gezellig mee aan tafel zitten zonder lang in de keuken bezig te zijn? Dat kan! Mijn goede vriend, zelf een meesterkok zei: alles is mogelijk, als je mise en place (voorbereiding) maar goed is.In mijn hotel in Frankrijk heb ik tien jaar ervaring hiervoor opgedaan en gemerkt dat een goed draaiboek voor een etentje van het grootste belang is. Dan heb je ook de tijd om van de verschillende schotels, met weinig moeite en wat raffinement, iets aparts te maken.In dit boek vindt u 12 menus, bestaande uit een amuse, een voorgerecht, een hoofdgerecht, een bijgerecht en een dessert, met ieder een vegetarische aanpassing a la Nicolette.De menus hebben een franse opbouw, maar bevatten ook mondiale ingrediënten, die uw etentje een exotisch extraatje geven. De recepten zijn aangepast aan de tijd van het jaar en een uitstekend diner hoeft niet duur te zijn. Als die componenten: geur, smaak, uiterlijk in overeenstemming zijn, zal de stem mmmmmmmmmmmm zeggen.Ik nodig u uit om samen met mij te komen spelen in de speeltuin van amuses, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts en te genieten van het sprookje dat tafelen heet.

Gerelateerde boeken:

De Basis De Basis

De basis geeft een overzicht van de kooktechnieken en snijtechnieken die iedere kok moet beheersen.


Lees verder
Pier Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".


Lees verder
Thuis koken met Ferran Adrià. Thuis koken met Ferran Adrià.

Wat staat er 's avonds op tafel bij Ferran Adria van El Bulli? De beste chef van de wereld geeft eindelijk zijn geheimen prijs.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Nicolette Loven
  • Illustrator(s): Akker, Lot van den
  • ISBN 13: 9789081389136
  • Gewicht: 602 gram
  • Afmeting: 17 x 175 x 247 mm