Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Anne Hildyard > De hapjesbijbel

De hapjesbijbel

de ultieme verzameling voorgerechten, borrelhapjes, snacks en dipsauzen, vergezeld van 500 schitterende foto's

  • Auteur: Anne Hildyard
  • Paperback, 256 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048304370
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving De hapjesbijbel

De ultieme verzameling voorgerechten, borrelhapjes, snacks en dipsauzen, vergezeld van 500 schitterende foto's.- Deze verzameling van maar liefst 500 recepten heeft voor elke gelegenheid wel iets te bieden, variërend van voorgerechten tot borrelhapjes;- Dipsauzen, warme en koude soepen, salades, patés, terrines en mousses, kaas en eieren, gevogelte en vlees, vis en schaal- en schelpdieren, en hartige groentegerechten;- Geniet van tongstrelende voorafjes zoals Gekruid lamsvlees op mini-papadums, Baba ganoush met Libanees brood, Vispasteitjes met chermoula, Krabdimsum met Chinees bieslook en Flauta's met kip;- Met meer dan 500 foto's en duidelijke stapsgewijze instructies die gegarandeerd tot een succesvol resultaat leiden;- In de kaders met tips en variaties vindt u informatie over de gebruikte ingrediënten en suggesties voor alternatieven;- Bij elk recept staat voedingsinformatie, zodat u een gezond menu kunt samenstellen.

Gerelateerde boeken:

1.000 Mexican Recipes 1.000 Mexican Recipes

De Mexicaanse keuken: een voudige gerechten, met chilies en mais, burrito's of kip en guacamole sauzen, de Mexicaanse keuken prikkeld alle zintuigen.


Lees verder
De Libanese keuken De Libanese keuken

Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon in De Libanese keuken. Een kookboek over één van de meest verfijnde keukens ter wereld.


Lees verder
De Basis De Basis

De basis geeft een overzicht van de kooktechnieken en snijtechnieken die iedere kok moet beheersen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anne Hildyard
  • Vertaler(s): Peeters, Saskia
  • ISBN 13: 9789048304370
  • Gewicht: 1302 gram
  • Afmeting: 20 x 233 x 296 mm