Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman > Marc Declercq > Sergio Op Reis

Sergio Op Reis

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Hardcover, 112 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2011
  • Uitgeverij: Minestrone
  • ISBN 13: 9789490028305
€ 17,50

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Noma Noma

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.


Lees verder
Plat préféré Plat préféré

Jeroen Meus gaat op zoek naar de Plat Préféré van veertien bekende gezichten en neemt je mee op deze culturele en culinaire ontdekkingsreis.


Lees verder
Heston Heston's Fantastical Feasts

Een geniaal boek van Heston Blumental van de Fat-Duck. Gebaseerd op de BBC serie Heston's Fantastical Feasts.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Co-auteur(s): Declercq, M.
  • Illustrator(s): Le Duc, Tony / Bauters, Koen
  • ISBN 13: 9789490028305
  • Gewicht: 381 gram
  • Afmeting: 15 x 155 x 205 mm