Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman > Marc Declercq > Sergio Op Reis

Sergio Op Reis

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Hardcover, 112 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2011
  • Uitgeverij: Minestrone
  • ISBN 13: 9789490028305
€ 17,50

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

El Harouchi El Harouchi

Mohamed El Harouchi heeft de strakke, Franse keuken verrijkt met de spontaniteit en het ontspannen karakter van de Marokkaanse keuken.


Lees verder
Aroma Aroma's of Aleppo

Een uitzonderlijk en uniek boek over de Syrische keuken met meer dan 180 spannende recepten en mooie foto's.


Lees verder
Quay Quay

From the culinary genius Peter Gilmore, one of the top 50 chefs in the world, comes this much anticipated book.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Co-auteur(s): Declercq, M.
  • Illustrator(s): Le Duc, Tony / Bauters, Koen
  • ISBN 13: 9789490028305
  • Gewicht: 381 gram
  • Afmeting: 15 x 155 x 205 mm