Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman > Marc Declercq > Sergio Thuis

Sergio Thuis

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Hardcover, 128 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2011
  • Uitgeverij: Minestrone
  • ISBN 13: 9789490028299
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving Sergio Thuis

Sergio Thuis is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis. Deze recepten zijn niet ingewikkeld en kan je in de week of in de weekend voor de familie klaarmaken.Aangevuld met adressen en tips van lekkere lokale producten en restaurantjes.

Gerelateerde boeken:

Sous-vide cuisine Sous-vide cuisine

Sous-vide cuisine van Joan Roca, de vacuumrevolutie, technieken en recepten.


Lees verder
Over eten & koken Over eten & koken

Het Meesterwerk van Harold McGee. Opnieuw uitgegeven en volledig aangepast naar de huidige standaarden.


Lees verder
Gizzi Gizzi's keukenmagie

Gizzi Erskine's magische recepten zijn simpel maar effectief. Dankzij haar heerlijke recepten, nuttige technieken en goede tips wordt je de ster van de keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Co-auteur(s): Declercq, M.
  • Illustrator(s): Le Duc, Tony / Bauters, Koen
  • ISBN 13: 9789490028299
  • Gewicht: 415 gram
  • Afmeting: 17 x 155 x 205 mm