Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman > Marc Declercq > Sergio Thuis

Sergio Thuis

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Hardcover, 128 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2011
  • Uitgeverij: Minestrone
  • ISBN 13: 9789490028299
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving Sergio Thuis

Sergio Thuis is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis. Deze recepten zijn niet ingewikkeld en kan je in de week of in de weekend voor de familie klaarmaken.Aangevuld met adressen en tips van lekkere lokale producten en restaurantjes.

Gerelateerde boeken:

French Provincial Cooking French Provincial Cooking

Met een altijd aanwezige eenvoud verkent Elizabeth David de authentieke smaken en texturen van de provincies Elzas, Provence, Bretagne, en de Savoie.


Lees verder
Le Bernardin Cook Book Le Bernardin Cook Book

Een boek over het restaurant Le Bernardin in New York. Een in vis gespecialiseerd boek dat al jaren aan de absolute top staat.


Lees verder
Mushrooms Mushrooms

In dit eerste boek uit de River Cottage Handbook reeks legt paddestoelenexpert John Wright uit welke paddestoelen we kunnen verzamelen en hoe deze op te sporen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Co-auteur(s): Declercq, M.
  • Illustrator(s): Le Duc, Tony / Bauters, Koen
  • ISBN 13: 9789490028299
  • Gewicht: 415 gram
  • Afmeting: 17 x 155 x 205 mm