Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman > Marc Declercq > Sergio Feest

Sergio Feest

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Hardcover, 112 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2011
  • Uitgeverij: Minestrone
  • ISBN 13: 9789490028282
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving Sergio Feest

Sergio Feest is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis. Deze recepten geven je inspiratie om feestelijke gerechten aan tafel te brengen. Bij eender welke feestelijke gelegenheid.Aangevuld met Sergio's favoriete logeeradressen en met tips waar je met je kinderen kan gaan uit eten.

Gerelateerde boeken:

Flavours of Babylon Flavours of Babylon

Flavours of Babylon is een bijzonder kookboek, gewijd aan de onbekende keuken van Irak. Een boek vol heerlijke authentieke recepten.


Lees verder
Noma Noma

Noma biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.


Lees verder
De complete Indonesische keuken De complete Indonesische keuken

De complete Indonesische keuken is het meest uitgebreide kookboek dat er is verschenen over deze heerlijke keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Co-auteur(s): Declercq, M.
  • Illustrator(s): Le Duc, Tony / Bauters, Koen
  • ISBN 13: 9789490028282
  • Gewicht: 378 gram
  • Afmeting: 15 x 155 x 205 mm