Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme

Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme

haalbare toprecepten stap voor stap

  • Auteur:
  • Paperback, 175 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts
  • ISBN 13: 9789089311566
€ 34,95

Levering via bol.com

Beschrijving Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme

In dit prestigieuze kookboek leggen dé drie topchefs van het moment (Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme) haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt.Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse gastronomie hun keukengeheimen. Zo wordt sterrenkeuken een haalbare kaart.

Gerelateerde boeken:

Four Fish Four Fish

Whether it’s wild or farmed, fresh or tinned, in batter or a bento box, we’re eating more fish than ever before. But what’s the story behind the fish on your plate?


Lees verder
Bouchon Bouchon

In Bouchon worden alle gerechten bereid met de precisie van een toprestaurant, de smaken perfect bijeengebracht en de presentatie tot in detail uitgewerkt.


Lees verder
Rick Stein Rick Stein's Spain

Reis mee met Rick Stein door Spanje. Rick Stein's Spain bevat 140 heerlijke nieuwe recepten, allemaal uit de moderne Spaanse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789089311566
  • Gewicht: 1068 gram
  • Afmeting: 22 x 226 x 335 mm