Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme

Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme

haalbare toprecepten stap voor stap

  • Auteur:
  • Paperback, 175 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts
  • ISBN 13: 9789089311566
€ 34,95

Levering via bol.com

Beschrijving Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme

In dit prestigieuze kookboek leggen dé drie topchefs van het moment (Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme) haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt.Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse gastronomie hun keukengeheimen. Zo wordt sterrenkeuken een haalbare kaart.

Gerelateerde boeken:

Escoffier voor iedereen (Ma cuisine) Escoffier voor iedereen (Ma cuisine)

Ma Cuisine is het boek van Auguste Escoffier, geschreven voor de amateurkok. Een standaardwerk met een totaaloverzicht van de klassieke Franse keuken.


Lees verder
Dolce Italiano Dolce Italiano

In Dolce Italiano beschrijft DePalma meer dan 90 heerlijk recepten voor een breed scala van traditionele en authentieke Italiaanse lekkernijen.


Lees verder
Worst pate Worst pate

Het meest complete standaardwerk over charcuterie. Eindelijk in Nederlandse vertaling verkrijgbaar.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789089311566
  • Gewicht: 1068 gram
  • Afmeting: 22 x 226 x 335 mm