Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme

Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme

haalbare toprecepten stap voor stap

  • Auteur:
  • Paperback, 175 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts
  • ISBN 13: 9789089311566
€ 34,95

Levering via bol.com

Beschrijving Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme

In dit prestigieuze kookboek leggen dé drie topchefs van het moment (Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme) haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt.Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse gastronomie hun keukengeheimen. Zo wordt sterrenkeuken een haalbare kaart.

Gerelateerde boeken:

De traditionele Marokkaanse keuken De traditionele Marokkaanse keuken

Het kookboek De traditionele Marokkaanse keuken van Ghillie Basan bevat heerlijke recepten uit Noord-Afrika.


Lees verder
I Know How to Cook I Know How to Cook

I Know How to Cook is de Engelse vertaling van Je sais cuisiner, de absolute bestseller uit de Franse keuken.


Lees verder
De Zilveren Lepel Pasta De Zilveren Lepel Pasta

De nieuwe pastabijbel biedt 360 authentieke en moderne recepten voor pasta. Succes verzekerd.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789089311566
  • Gewicht: 1068 gram
  • Afmeting: 22 x 226 x 335 mm