Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > I. Cozzi > Isabella's pastabijbel

Isabella's pastabijbel

  • Auteur: I. Cozzi
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk,
  • Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts
  • ISBN 13: 9789089311528
€ 29,95

Levering via bol.com

Beschrijving Isabella's pastabijbel

Wie ooit een kooksessie bij de Italiaans-Belgische Isabella Cozzi volgde, kent voorgoed alle dos en donts van de Italiaanse pastakeuken uit het hoofd. Hoe zelf pasta maken? Wat zijn de ideale kooktijden? Welke kaas hoort bij welke saus? En waarom mogen we geen olijfolie bij de pasta toevoegen? Uw bord spaghetti zal er nooit meer hetzelfde uitzien. A tavola!

Gerelateerde boeken:

Escoffier voor iedereen (Ma cuisine) Escoffier voor iedereen (Ma cuisine)

Ma Cuisine is het boek van Auguste Escoffier, geschreven voor de amateurkok. Een standaardwerk met een totaaloverzicht van de klassieke Franse keuken.


Lees verder
Miss Dahl Miss Dahl's heerlijkheden

De paperback versie van Miss Dahl's heerlijkheden bevat een geïllustreerde foodmemoir van Sophie Dahl, kleindochter van Roald Dahl.


Lees verder
Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: I. Cozzi
  • ISBN 13: 9789089311528
  • Gewicht: 800 gram
  • Afmeting: 25 x 177 x 245 mm