Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > M. Declercq > De Primeurs / Lente en zomer

De Primeurs / Lente en zomer

verhalen en recepten

  • Auteur: M. Declercq
  • Hardcover, 205 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts
  • ISBN 13: 9789089310651
€ 5,95

Levering via bol.com

Beschrijving De Primeurs / Lente en zomer

Wist je dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat een predikant uit Terneuzen de eerste was die aardperen in Europa teelde? En dat Sint-Jacobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes langs de rand van de schelp? In De Primeurs belicht Marc Declercq de achtergronden van bekende en minder bekende seizoensproducten. Hij vertelt over hun oorsprong, hun eigenschappen en hun gebruik in de keuken.

Gerelateerde boeken:

Op zoek naar de Perfectie Op zoek naar de Perfectie

Op zoek naar Perfectie onderzoekt de rol die eten speelt in ons leven en onze herinneringen.


Lees verder
Denk Groenten - Zomer Denk Groenten - Zomer

Zelf kweken is de beste garantie om verse producten te oogsten. Alle groenten vers uit de tuin, snel in de keuken.


Lees verder
On the Line On the Line

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: M. Declercq
  • Illustrator(s): Put, I.
  • ISBN 13: 9789089310651
  • Gewicht: 784 gram
  • Afmeting: 14 x 211 x 268 mm