Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > M. Declercq > De Primeurs / Lente en zomer

De Primeurs / Lente en zomer

verhalen en recepten

  • Auteur: M. Declercq
  • Hardcover, 205 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts
  • ISBN 13: 9789089310651
€ 5,95

Levering via bol.com

Beschrijving De Primeurs / Lente en zomer

Wist je dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat een predikant uit Terneuzen de eerste was die aardperen in Europa teelde? En dat Sint-Jacobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes langs de rand van de schelp? In De Primeurs belicht Marc Declercq de achtergronden van bekende en minder bekende seizoensproducten. Hij vertelt over hun oorsprong, hun eigenschappen en hun gebruik in de keuken.

Gerelateerde boeken:

Noma Noma

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.


Lees verder
Het Fishes kookboek Het Fishes kookboek

Het Fishes kookboek is geschreven door Bart van Olpen samen met de Britse chefkok Tom Kime.


Lees verder
Moro Londen Moro Londen

Sam & Sam Clark bereiden weer fantastische recepten in Moro Londen. Veel recepten komen uit de Mediterraanse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: M. Declercq
  • Illustrator(s): Put, I.
  • ISBN 13: 9789089310651
  • Gewicht: 784 gram
  • Afmeting: 14 x 211 x 268 mm