Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Manon Sikkel > Michiel Klonhammer > Dutch Cooking

Dutch Cooking

  • Auteur: Manon Sikkel & Michiel Klonhammer
  • Hardcover, 72 bladzijden
  • In het Engels geschreven
  • 5e druk, 2011
  • Uitgeverij: Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
  • ISBN 13: 9789023013211
€ 11,00

Levering via bol.com

Beschrijving Dutch Cooking

Dutch Cooking, the new kitchen is a fresh perspective on traditional Dutch cuisine. Recipes that were passed on from our ancestors but adapted to modern times. Recipes with less fat, fresher vegetables and more vegetarian variations.Dutch Cooking, the new kitchen is packed with ideas for the best vegetable and potato mashes, soups (Dutch pea soup!) and salads. And of course we haven't forgotten delicious traditional Dutch deserts and the best recipe for apple pie - even better than our grandmothers made it!

Gerelateerde boeken:

MENU MAISON MENU MAISON

De seizoenskeuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling.


Lees verder
Peen & ui Peen & ui

Chefkok Herman den Blijker kookt meer dan 60 bijzondere gerechten met peen en ui.


Lees verder
Casa Moro Casa Moro

De Spaanse en Marokkaanse recepten die Sam en Sam in Casa Moro hebben opgenomen, zijn vaak niet eerder gedocumenteerd en altijd authentiek.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Manon Sikkel & Michiel Klonhammer
  • Vertaler(s): Cranko, Steve
  • ISBN 13: 9789023013211
  • Gewicht: 327 gram
  • Afmeting: 10 x 196 x 198 mm