Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Manon Sikkel > Michiel Klonhammer > Dutch Cooking
Dutch Cooking
- Auteur: Manon Sikkel & Michiel Klonhammer
- Hardcover, 72 bladzijden
- In het Engels geschreven
- 5e druk, 2011
- Uitgeverij: Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
- ISBN 13: 9789023013211
Beschrijving Dutch Cooking
Dutch Cooking, the new kitchen is a fresh perspective on traditional Dutch cuisine. Recipes that were passed on from our ancestors but adapted to modern times. Recipes with less fat, fresher vegetables and more vegetarian variations.Dutch Cooking, the new kitchen is packed with ideas for the best vegetable and potato mashes, soups (Dutch pea soup!) and salads. And of course we haven't forgotten delicious traditional Dutch deserts and the best recipe for apple pie - even better than our grandmothers made it!
Gerelateerde boeken:

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.
Lees verder

Culinair avonturier René Pluijm neemt je mee op zijn zoektocht naar de bron van voedselschatten in Europa.
Lees verder

In Flavors of France neemt Alain Ducasse de lezer mee op reis en laat de mooiste en heerlijkste ingrediënten en gerechten zien, ruiken en proeven die Frankrijk te bieden heeft.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Manon Sikkel & Michiel Klonhammer
- Vertaler(s): Cranko, Steve
- ISBN 13: 9789023013211
- Gewicht: 327 gram
- Afmeting: 10 x 196 x 198 mm