Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Manon Sikkel > Michiel Klonhammer > Dutch Cooking
Dutch Cooking
- Auteur: Manon Sikkel & Michiel Klonhammer
- Hardcover, 72 bladzijden
- In het Engels geschreven
- 5e druk, 2011
- Uitgeverij: Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
- ISBN 13: 9789023013211
Beschrijving Dutch Cooking
Dutch Cooking, the new kitchen is a fresh perspective on traditional Dutch cuisine. Recipes that were passed on from our ancestors but adapted to modern times. Recipes with less fat, fresher vegetables and more vegetarian variations.Dutch Cooking, the new kitchen is packed with ideas for the best vegetable and potato mashes, soups (Dutch pea soup!) and salads. And of course we haven't forgotten delicious traditional Dutch deserts and the best recipe for apple pie - even better than our grandmothers made it!
Gerelateerde boeken:

Al reizend, etend en kokend verkent chefkok Ramon Beuk zijn geboorteland. Een smaakvolle ontdekking van Suriname.
Lees verder

170 niet te weerstane, heerlijke chocoladerecepten: taart, ijs, gebak, drankjes, snoepjes om vingers en duimen bij af te likken.
Lees verder

Voor altijd Zomer van Nigella Lawson zit vol heerlijke recepten voor dit seizoen: barbecuerecepten, salades en gerechten die in de tuin of op het balkon zijn te eten
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Manon Sikkel & Michiel Klonhammer
- Vertaler(s): Cranko, Steve
- ISBN 13: 9789023013211
- Gewicht: 327 gram
- Afmeting: 10 x 196 x 198 mm