Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Manon Sikkel > Michiel Klonhammer > Dutch Cooking

Dutch Cooking

  • Auteur: Manon Sikkel & Michiel Klonhammer
  • Hardcover, 72 bladzijden
  • In het Engels geschreven
  • 5e druk, 2011
  • Uitgeverij: Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
  • ISBN 13: 9789023013211
€ 11,00

Levering via bol.com

Beschrijving Dutch Cooking

Dutch Cooking, the new kitchen is a fresh perspective on traditional Dutch cuisine. Recipes that were passed on from our ancestors but adapted to modern times. Recipes with less fat, fresher vegetables and more vegetarian variations.Dutch Cooking, the new kitchen is packed with ideas for the best vegetable and potato mashes, soups (Dutch pea soup!) and salads. And of course we haven't forgotten delicious traditional Dutch deserts and the best recipe for apple pie - even better than our grandmothers made it!

Gerelateerde boeken:

Delicieus Delicieus

De fijnste patisserie en lekkerste taarten klaargemaakt door de Parijse meesters zelf: Passard, Stohrern, Hermé, Lenôtre, Fauchon...


Lees verder
Mooi bakken Mooi bakken

Mooi bakken barst van de nieuwe ideeën voor het maken van lekkere taarten en koekjes, die zelfs voor beginners geschikt zijn.


Lees verder
Aroma Aroma's of Aleppo

Een uitzonderlijk en uniek boek over de Syrische keuken met meer dan 180 spannende recepten en mooie foto's.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Manon Sikkel & Michiel Klonhammer
  • Vertaler(s): Cranko, Steve
  • ISBN 13: 9789023013211
  • Gewicht: 327 gram
  • Afmeting: 10 x 196 x 198 mm