Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Jean-Charles Karmann > Het Stomen boek

Het Stomen boek

  • Auteur: Jean-Charles Karmann
  • Hardcover, 72 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789461430083
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het Stomen boek

Schotels die gezond en licht verteerbaar zijn, zonder vet, maar met volop vitaminen. Stomen is nog nooit zo makkelijk en lekker geweest. Geniet nu van de lekkerste stoomschotels zonder bang te hoeven zijn voor aankomen.

Gerelateerde boeken:

Het Nieuwe Haagse Kookboek Het Nieuwe Haagse Kookboek

Het Nieuwe Haagse Kookboek is een basiskookboek voor iedereen die zich de grondbeginselen van de kookkunst eigen wil maken.


Lees verder
Groot Indonesisch kookboek Groot Indonesisch kookboek

Een echte culinaire klassieker. Hele generaties Nederlanders hebben dankzij dit boek de Indonesische keuken leren kennen.


Lees verder
Weber Weber's barbecueën en grillen

Barbecueën en Grillen van Weber is de meest complete gids voor de barbequeër. Het geeft 100 heerlijke grill en barbeque recepten en natuurlijk de beste tips voor de bereiding.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jean-Charles Karmann
  • Vertaler(s): Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Nicol, Françoise
  • ISBN 13: 9789461430083
  • Gewicht: 348 gram
  • Afmeting: 14 x 162 x 230 mm