Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Vlees en gevogelte

Vlees en gevogelte

  • Auteur:
  • Hardcover, 191 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036628990
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Vlees en gevogelte

In dit deel van onze serie Kook maakt u kennis met bijzondere vleesgerechten zoals Steak pie met Guinness, Indonesische lamssaté, Varkensschnitzel met sinaasappel en oregano, Osso bucco en Niertjes in sherry. Natuurlijk vindt u ook volop recepten met gevogelte, zoals Curry van kip, Risotto met Pekingeend en Kalkoen à la creole. Met 11 recepten per vleessoort mag dit boek in uw kookboekenkast niet ontbreken.

Gerelateerde boeken:

Ad Hoc at Home Ad Hoc at Home

Thomas Keller deelt elke-dag-recepten in zijn laatste boek.


Lees verder
Miss Dahl Miss Dahl's heerlijkheden

De paperback versie van Miss Dahl's heerlijkheden bevat een geïllustreerde foodmemoir van Sophie Dahl, kleindochter van Roald Dahl.


Lees verder
Madhur Jaffrey Madhur Jaffrey's World Vegetarian

Madhur Jaffrey is de meest invloedrijke schrijfster over de Indiase keuken van vandaag. Haar boek World Vegetarian biedt een collectie van 750 vleesloze gerechten uit de hele wereld.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Kool, Cora
  • Illustrator(s): Jones, Brent Parker
  • ISBN 13: 9789036628990
  • Gewicht: 781 gram
  • Afmeting: 28 x 181 x 260 mm