Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Vlees en gevogelte

Vlees en gevogelte

  • Auteur:
  • Hardcover, 191 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036628990
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Vlees en gevogelte

In dit deel van onze serie Kook maakt u kennis met bijzondere vleesgerechten zoals Steak pie met Guinness, Indonesische lamssaté, Varkensschnitzel met sinaasappel en oregano, Osso bucco en Niertjes in sherry. Natuurlijk vindt u ook volop recepten met gevogelte, zoals Curry van kip, Risotto met Pekingeend en Kalkoen à la creole. Met 11 recepten per vleessoort mag dit boek in uw kookboekenkast niet ontbreken.

Gerelateerde boeken:

Denk groenten / De winter Denk groenten / De winter

Zelf kweken is de beste garantie om verse producten te oogsten. Je oogst de hoeveelheid die je zelf wilt op het moment dat je die zelf gaat bereiden.


Lees verder
The Silver Spoon for Children The Silver Spoon for Children

Wilt u uw kind leren koken als een echte Italiaan? De Zilveren Lepel voor Kinderen is de beste manier om te beginnen!


Lees verder
Op zoek naar de Perfectie / 2 Op zoek naar de Perfectie / 2

Op zoek naar de Perfectie deel 2 geeft een fascinerende, originele en inspirerende kik op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Kool, Cora
  • Illustrator(s): Jones, Brent Parker
  • ISBN 13: 9789036628990
  • Gewicht: 781 gram
  • Afmeting: 28 x 181 x 260 mm