Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Marokkaans

Marokkaans

  • Auteur:
  • Paperback, 191 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036628983
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Marokkaans

We hebben negentig Marokkaanse specialiteiten bij elkaar gebracht in dit deel uit onze serie Kook. In dit kookboek worden watertandend lekkere recepten voor harissa, couscous, chermoula, tajines en ghoriba overzichtelijk gepresenteerd. Maar natuurlijk komen ook de minder bekende gerechten aan bod.

Gerelateerde boeken:

Zelfgebakken Zelfgebakken

Deze prachtige verzameling van broden, cakes, koekjes en gebak laat niets te wensen over. Zowel zoetekauwen als liefhebbers van hartige baksels komen aan hun trekken.


Lees verder
Over eten & koken Over eten & koken

Het Meesterwerk van Harold McGee. Opnieuw uitgegeven en volledig aangepast naar de huidige standaarden.


Lees verder
De kunst van het koken De kunst van het koken

In geen ander Frans kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zoveel rijkdom aan ervaring verwerkt als in De Kunst van het Koken. Duidelijk Julia Child.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Kool, Cora
  • Illustrator(s): Nelson, Paul
  • ISBN 13: 9789036628983
  • Gewicht: 776 gram
  • Afmeting: 25 x 181 x 260 mm