Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Tamara Milstein > Chocolade

Chocolade

  • Auteur: Tamara Milstein
  • Hardcover, 191 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036628969
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Chocolade

'Wees zuinig op onze planeet. Het is de enige met chocolade'. Die grappige slogan vindt zijn weerklank in dit boek uit de serie Kook. In veel gerechten wordt chocolade verwerkt, maar natuurlijk het meest in gebak en koekjes. Daarvan vindt u dan ook veel recepten in dit boek. Daarnaast besteden we ruime aandacht aan het maken van chocolaatjes en bonbons. Verder laten we nog recepten de revue passeren die wat minder chocolade bevatten, maar niet minder lekker zijn!

Gerelateerde boeken:

Mooi bakken Mooi bakken

Mooi bakken barst van de nieuwe ideeën voor het maken van lekkere taarten en koekjes, die zelfs voor beginners geschikt zijn.


Lees verder
Delicious. Het kookboek Delicious. Het kookboek

Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip en onweerstaanbaar zoet.


Lees verder
Cucina Cucina

Een toonaangevende boek over de klassieke Italiaanse keuken. Cucina wordt door de dames van het Londonse River Cafe als bijbel beschouwd.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Tamara Milstein
  • Vertaler(s): Nieland-Weits, Nannie
  • Illustrator(s): Nelson, Paul
  • ISBN 13: 9789036628969
  • Gewicht: 776 gram
  • Afmeting: 26 x 180 x 260 mm