Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Tamara Milstein > Chocolade

Chocolade

  • Auteur: Tamara Milstein
  • Hardcover, 191 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036628969
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Chocolade

'Wees zuinig op onze planeet. Het is de enige met chocolade'. Die grappige slogan vindt zijn weerklank in dit boek uit de serie Kook. In veel gerechten wordt chocolade verwerkt, maar natuurlijk het meest in gebak en koekjes. Daarvan vindt u dan ook veel recepten in dit boek. Daarnaast besteden we ruime aandacht aan het maken van chocolaatjes en bonbons. Verder laten we nog recepten de revue passeren die wat minder chocolade bevatten, maar niet minder lekker zijn!

Gerelateerde boeken:

Twee gulzige Italianen Twee gulzige Italianen

In Twee gulzige Italianen delen Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo hun gezamelijke kennis over de Italiaanse keuken met de lezer. Het boek bevat ruim 100 recepten.


Lees verder
Piri piri & sardientjes Piri piri & sardientjes

In Piri piri & sardientjes tovert Tessa Kiros een borduurwerk van recepten met laurierblaadjes, bacalhau en piri piri.


Lees verder
Cooking for Geeks Cooking for Geeks

Cooking for Geeks is een ode aan vindingrijkheid en nerdy creativiteit in de keuken. Een intrigerend kookboek en een uitstekende bron voor inspiratie.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Tamara Milstein
  • Vertaler(s): Nieland-Weits, Nannie
  • Illustrator(s): Nelson, Paul
  • ISBN 13: 9789036628969
  • Gewicht: 776 gram
  • Afmeting: 26 x 180 x 260 mm