Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Tamara Milstein > Chocolade

Chocolade

  • Auteur: Tamara Milstein
  • Hardcover, 191 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036628969
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Chocolade

'Wees zuinig op onze planeet. Het is de enige met chocolade'. Die grappige slogan vindt zijn weerklank in dit boek uit de serie Kook. In veel gerechten wordt chocolade verwerkt, maar natuurlijk het meest in gebak en koekjes. Daarvan vindt u dan ook veel recepten in dit boek. Daarnaast besteden we ruime aandacht aan het maken van chocolaatjes en bonbons. Verder laten we nog recepten de revue passeren die wat minder chocolade bevatten, maar niet minder lekker zijn!

Gerelateerde boeken:

Dubai - New Arabian Cuisine Dubai - New Arabian Cuisine

Alsof je echt in de keuken van een Arabisch 3-sterren restaurant kijkt. Het maakt het boek speciaal, echt iets voor de liefhebbers.


Lees verder
Mastering The Art of French Cooking Mastering The Art of French Cooking

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.


Lees verder
Thai Food Thai Food

Thai Food is het meest uitgebreide boek over de Thaise keuken. Een uitgebreid en authentiek boek voor de liefhebber.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Tamara Milstein
  • Vertaler(s): Nieland-Weits, Nannie
  • Illustrator(s): Nelson, Paul
  • ISBN 13: 9789036628969
  • Gewicht: 776 gram
  • Afmeting: 26 x 180 x 260 mm