Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Victoire Paluel-Marmont > Chocolade

Chocolade

de geheimen van de patissier

  • Auteur: Victoire Paluel-Marmont
  • Hardcover, 111 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Terra
  • ISBN 13: 9789089893673
€ 14,99

Levering via bol.com

Beschrijving Chocolade

ALLE GEHEIMEN ONTSLUIERD De ingrediƫnten Het keukengerei Het bakken 8 recepten die niet kunnen mislukken 9 alternatieve recepten

Gerelateerde boeken:

Pier Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".


Lees verder
Bismilla Arabia Bismilla Arabia

Bismilla Arabia is een heerlijke ontdekkingstocht naar de smaken, geuren en de gerechten van de Arabische Mediterrane landen.


Lees verder
Worst pate Worst pate

Het meest complete standaardwerk over charcuterie. Eindelijk in Nederlandse vertaling verkrijgbaar.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Victoire Paluel-Marmont
  • Redactie: Doelman, Elke
  • Vertaler(s): Nieland-Weits, Nannie
  • Illustrator(s): Morel, Marie-Pierre
  • ISBN 13: 9789089893673
  • Gewicht: 372 gram
  • Afmeting: 17 x 145 x 202 mm