Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Victoire Paluel-Marmont > Chocolade

Chocolade

de geheimen van de patissier

  • Auteur: Victoire Paluel-Marmont
  • Hardcover, 111 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Terra
  • ISBN 13: 9789089893673
€ 14,99

Levering via bol.com

Beschrijving Chocolade

ALLE GEHEIMEN ONTSLUIERD De ingrediƫnten Het keukengerei Het bakken 8 recepten die niet kunnen mislukken 9 alternatieve recepten

Gerelateerde boeken:

Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken

Het kookboek van de klassieke keuken, dat al sinds zijn verschijning geldt als de bijbel voor de kookliefhebber.


Lees verder
Zelfgeoogst! Zelfgeoogst!

Groenten uit eigen tuin zijn veel lekkerder dan die uit de winkel. Maar, hoe verbouw je je eigen groenten als je alleen een klein balkon hebt?


Lees verder
Mooi bakken Mooi bakken

Mooi bakken barst van de nieuwe ideeën voor het maken van lekkere taarten en koekjes, die zelfs voor beginners geschikt zijn.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Victoire Paluel-Marmont
  • Redactie: Doelman, Elke
  • Vertaler(s): Nieland-Weits, Nannie
  • Illustrator(s): Morel, Marie-Pierre
  • ISBN 13: 9789089893673
  • Gewicht: 372 gram
  • Afmeting: 17 x 145 x 202 mm