Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Victoire Paluel-Marmont > Chocolade

Chocolade

de geheimen van de patissier

  • Auteur: Victoire Paluel-Marmont
  • Hardcover, 111 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Terra
  • ISBN 13: 9789089893673
€ 14,99

Levering via bol.com

Beschrijving Chocolade

ALLE GEHEIMEN ONTSLUIERD De ingrediƫnten Het keukengerei Het bakken 8 recepten die niet kunnen mislukken 9 alternatieve recepten

Gerelateerde boeken:

Kitchen Confidential Kitchen Confidential

Het bestselling boek van Chef Anthony Bourdain.


Lees verder
Delicieus Delicieus

De fijnste patisserie en lekkerste taarten klaargemaakt door de Parijse meesters zelf: Passard, Stohrern, Hermé, Lenôtre, Fauchon...


Lees verder
Denk groenten - Lente Denk groenten - Lente

Steeds meer mensen besluiten om zelf groenten en kruiden te kweken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Victoire Paluel-Marmont
  • Redactie: Doelman, Elke
  • Vertaler(s): Nieland-Weits, Nannie
  • Illustrator(s): Morel, Marie-Pierre
  • ISBN 13: 9789089893673
  • Gewicht: 372 gram
  • Afmeting: 17 x 145 x 202 mm