Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Victoire Paluel-Marmont > Chocolade

Chocolade

de geheimen van de patissier

  • Auteur: Victoire Paluel-Marmont
  • Hardcover, 111 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Terra
  • ISBN 13: 9789089893673
€ 14,99

Levering via bol.com

Beschrijving Chocolade

ALLE GEHEIMEN ONTSLUIERD De ingrediƫnten Het keukengerei Het bakken 8 recepten die niet kunnen mislukken 9 alternatieve recepten

Gerelateerde boeken:

Thai Street Food Thai Street Food

Thai Street Food is een combinatie van prachtige atmosferische straatfotografie, de lekkerste recepten en niet te vergeten de kennis van David Thompson.


Lees verder
Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder
Tajine Tajine

De tajine vormt de basis van de traditionele Marokkaanse keuken. Ghillie Basan beschrijft in Tajine de heerlijkste receptuur voor deze gerechten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Victoire Paluel-Marmont
  • Redactie: Doelman, Elke
  • Vertaler(s): Nieland-Weits, Nannie
  • Illustrator(s): Morel, Marie-Pierre
  • ISBN 13: 9789089893673
  • Gewicht: 372 gram
  • Afmeting: 17 x 145 x 202 mm