Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > O. Souksisavanh > Kookschool - stomen

Kookschool - stomen

97 recepten stap voor stap

  • Auteur: O. Souksisavanh
  • Paperback, 256 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk,
  • Uitgeverij: Standaard Uitgeverij
  • ISBN 13: 9789002239892
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Kookschool - stomen

Geschikt voor zowel beginnende thuiskoks als ervaren chefs die hun repertoire willen uitbreidenStomen is een kooktechniek die steeds populairder wordt. Het is gezond -; je hebt geen vetstoffen nodig -; en de smaak van de ingrediënten blijft optimaal behouden. Tegenwoordig bestaan er zelfs gesofisticeerde stoomovens, maar met een eenvoudig stoommandje of een stoomkoker kun je al heel wat. Je kunt haast alle ingrediënten stomen. Bij ons worden vooral groenten bereid met stoom, in de Aziatische keuken zien we dat zelfs hele maaltijden gestoomd worden.Kookschool -; Stomen laat je in woord en beeld zien hoe je dit moet doen. Dankzij de duidelijke stap-voor-stapfotografie en de heldere beschrijving van de recepten kan iedereen eraan beginnen. Enkele voorbeelden? Denk maar aan allerlei receptjes voor dim sum, aubergine met sesam, biefstukrolletjes, kokosbolletjes… Met Kookschool -; Stomen tover je voortaan niet alleen een gezond, maar ook een verrassend gerecht op tafel.

Gerelateerde boeken:

De kleine vegetariër De kleine vegetariër

In De kleine vegetariër geven Antoinette Hertsenberg en diëtiste Marion Pluimes tips, adviezen en vooral heel erg veel lekkere en voedzame recepten voor kinderen van alle leeftijden.


Lees verder
Ducasse - Flavors of France Ducasse - Flavors of France

In Flavors of France neemt Alain Ducasse de lezer mee op reis en laat de mooiste en heerlijkste ingrediënten en gerechten zien, ruiken en proeven die Frankrijk te bieden heeft.


Lees verder
Twee gulzige Italianen Twee gulzige Italianen

In Twee gulzige Italianen delen Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo hun gezamelijke kennis over de Italiaanse keuken met de lezer. Het boek bevat ruim 100 recepten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: O. Souksisavanh
  • ISBN 13: 9789002239892
  • Gewicht: 956 gram
  • Afmeting: 25 x 189 x 246 mm