Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Frans Kok > Broer Bouwe Scholtens > Gezond eten, gewoon doen

Gezond eten, gewoon doen

goede voeding volgens de wetenschap

  • Auteur: Frans Kok & Broer Bouwe Scholtens
  • Paperback, 152 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2011
  • Uitgeverij: Bert Bakker
  • ISBN 13: 9789035136250
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Gezond eten, gewoon doen

Sonja Bakker, Dr. Frank, Michel Montignac en Robert Atkins komen allemaal met nieuwe afslankdiëten die niet werken. De voedingswetenschap heeft hier genoeg van!Deze diëten zijn nauwelijks gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en daar ligt dan ook het probleem. Het lichaam kan niet tegen te weinig eten en het wordt er zelfs onpasselijk van. De oplossing is een lekker, op de wetenschap gebaseerd, eetpatroon voor een gezond gewicht dat je kunt volhouden. Dat houdt in dat je eet met kennis; groente en fruit, gevarieerd eten en niet te veel calorieën met daarnaast wat beweging. De focus ligt niet op het verliezen van de kilo's, maar op het gezond krijgen en houden van je lichaam. Vet moet je niet altijd willen verliezen, het moet alleen op de juiste plaats zitten.Het boek Met kennis aan tafel van voedingshoogleraar Frans Kok en wetenschapsjournalist Broer Scholtens geeft toegankelijke handwijzers voor een gezond eetpatroon en voorbeelden voor menu's en recepten en onderbouwt waarom dit wél werkt. Daarnaast laat een voedingsexperiment van twee maanden zien dat een gezond eetpatroon werkt en een dieet juist slecht is voor het lichaam: met een ongezond eetpatroon kom je binnen een maand kilo's aan, door gezond te eten en voldoende te bewegen, blijf je op gewicht en leef je jaren langer.

Gerelateerde boeken:

Four Fish Four Fish

Whether it’s wild or farmed, fresh or tinned, in batter or a bento box, we’re eating more fish than ever before. But what’s the story behind the fish on your plate?


Lees verder
Roast Chicken and Other Stories Roast Chicken and Other Stories

Een zeer betrouwbaar naslagwerk voor iedereen waarin vele ingredienten beschreven staan. Elk met een apart lemma waarin alles zeer precies beschreven staat.


Lees verder
De traditionele Marokkaanse keuken De traditionele Marokkaanse keuken

Het kookboek De traditionele Marokkaanse keuken van Ghillie Basan bevat heerlijke recepten uit Noord-Afrika.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Frans Kok & Broer Bouwe Scholtens
  • Co-auteur(s): Scholtens, B.
  • ISBN 13: 9789035136250
  • Gewicht: 512 gram
  • Afmeting: 10 x 211 x 240 mm