Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > A. Allotta > Het grote Italiaanse kookboek

Het grote Italiaanse kookboek

met meer dan 500 streekgerechten uit heel Italië

  • Auteur: A. Allotta
  • Hardcover, 448 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
  • ISBN 13: 9789023013129
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het grote Italiaanse kookboek

Carpaccio, salade caprese, pasta, lasagne, tiramisù, panna cotta, cantuccini... de Italiaanse keuken verveelt nooit! Daarom brengen we nu, na Het grote Nutella-kookboek en Het grote pastakookboek, een écht Italiaans kookboek uit, met ruim 500 recepten uit de Italiaanse keuken. Antipasti, brood, focaccia, soep, polenta, gnocchi, pasta, risotto, lasagne, vlees- en visgerechten, groente, salades, toetjes, taart en koekjes: met dit kookboek stel je een compleet Italiaans menu samen.De recepten komen uit heel Italië, van Valle d'Aosta en Trentino-Alto Adige in het noorden tot Basilicata en Apulië in het diepe zuiden. Uiteraard leveren ook de eilanden Sardinië en Sicilië een belangrijke bijdrage. Je kunt met het nieuwe kookboek dus alle kanten op: in een handomdraai stel je een Siciliaans of Toscaans menu samen, maar je kunt op één avond ook dwars door Italië reizen, met als voorgerecht bagna cauda uit Piemonte, vervolgens pasta met bottarga naar Sardijns recept, braadworst met broccoli uit Latium en als toetje Siciliaanse amandelgranita.In Het grote Italiaanse kookboek zijn alle regio's van Italië zijn vertegenwoordigd: Valle d'Aosta, Piemonte, Lombardije, Trentino-Alto Adige, Veneto, Friuli-Venezia Giulia, Emilia-Romagna, Ligurië, Toscane, de Marche, Umbrië, Abruzzen, Molise, Latium, Campanië, Basilicata, Apulië, Calabrië, Sicilië en Sardinië.

Gerelateerde boeken:

Escoffier voor iedereen (Ma cuisine) Escoffier voor iedereen (Ma cuisine)

Ma Cuisine is het boek van Auguste Escoffier, geschreven voor de amateurkok. Een standaardwerk met een totaaloverzicht van de klassieke Franse keuken.


Lees verder
Real Fast Food Real Fast Food

Nigel Slater presenteert meer dan 350 creatieve, heerlijke en voedzame recepten en suggesties voor degenen die liever eten dan koken.


Lees verder
Casa Moro Casa Moro

De Spaanse en Marokkaanse recepten die Sam en Sam in Casa Moro hebben opgenomen, zijn vaak niet eerder gedocumenteerd en altijd authentiek.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: A. Allotta
  • Vertaler(s): Balmaekers, Saskia / Kuster, Diane
  • Illustrator(s): Vertamy, Pietro
  • ISBN 13: 9789023013129
  • Gewicht: 1083 gram
  • Afmeting: 40 x 180 x 248 mm