Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Machteld Smid > Dutch cook book

Dutch cook book

  • Auteur: Machteld Smid
  • Hardcover, 79 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Fontaine & Noe
  • ISBN 13: 9789460541056
€ 7,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

De Zilveren Lepel Pasta De Zilveren Lepel Pasta

De nieuwe pastabijbel biedt 360 authentieke en moderne recepten voor pasta. Succes verzekerd.


Lees verder
Duizend-en-een smaken Duizend-en-een smaken

Claudia Roden keert naar Turkije, Libanon en Marokko en gaat op speurtocht naar nieuwe en oude receptuur uit die landen.


Lees verder
River Cottage Everyday River Cottage Everyday

Iedere dag eten bereiden voor je familie of vrienden betekend zeker niet dat je compromissen moeten sluiten op de kwaliteit.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Machteld Smid
  • Redactie: Rietman, Cocky
  • Vertaler(s): Rijntjes, Marcella
  • Illustrator(s): Panders, Wendy
  • ISBN 13: 9789460541056
  • Gewicht: 117 gram
  • Afmeting: 13 x 110 x 160 mm