Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Vegetarisch

Vegetarisch

  • Auteur:
  • Hardcover, 236 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048303908
€ 4,95

Levering via bol.com

Beschrijving Vegetarisch

Lekker eten-ook zonder vlees? Met onze afwisselende recepten uit de hele wereld krijgen de zogenaamde 'bijgerechten' een heel andere dimensie. Dit boek bevat heerlijke salades en knapperige groenten, verfijnde gerechten met aardappels, rijst en pasta of volwaardige schotels met granen en peulvruchten. Breng meer afwisseling op tafel en verwen u en uw gezin met de verleidelijke idee├źn en allerlei nieuwe combinaties, die u vlees, worst en vis snel doen vergeten.

Gerelateerde boeken:

Le Bernardin Cook Book Le Bernardin Cook Book

Een boek over het restaurant Le Bernardin in New York. Een in vis gespecialiseerd boek dat al jaren aan de absolute top staat.


Lees verder
Topkoks voor Thuiskoks 2 Topkoks voor Thuiskoks 2

52 wereldgerechten van Gordon Ramsay, Jonnie Boer, Herman den Blijker, Jamie Oliver, Erik van Loo en vele anderen


Lees verder
Gastronomisch woordenboek / Frans-Nederlands Nederlands-Frans Gastronomisch woordenboek / Frans-Nederlands Nederlands-Frans

Hét woordenboek voor de gastronoom, onmisbaar voor de liefhebber van de Franse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Brouwer, Loes
  • ISBN 13: 9789048303908
  • Gewicht: 360 gram
  • Afmeting: 24 x 127 x 159 mm