Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Anne Iburg > Het basiskookboek

Het basiskookboek

een praktische gids voor goed inkopen, goe koken en lekker eten

  • Auteur: Anne Iburg
  • Hardcover, 256 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048303892
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het basiskookboek

Iedereen die denkt niet te kunnen koken moet aan de slag met dit basiskookboek. Goed en lekker kunnen koken begint bij een gedegen productkennis, goed inkoopbeleid en verstand van bewaartechnieken. De inleiding van dit boek bevat een schat aan warenkennis op dit gebied. Maar bovenal bevat dit boek 130 heerlijke, afwisselende recepten. Alle recepten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapinstructies, informatie over de bereidingstijd en voedingswaarde en een variatietip.

Gerelateerde boeken:

Roast Chicken and Other Stories Roast Chicken and Other Stories

Een zeer betrouwbaar naslagwerk voor iedereen waarin vele ingredienten beschreven staan. Elk met een apart lemma waarin alles zeer precies beschreven staat.


Lees verder
White Heat White Heat

White Heat is een boek over de magie van Marco Pierre White, over de hitte in zijn keuken.


Lees verder
Jamie Jamie's kookrevolutie

Jamie wil een kookrevolutie ontketenen door iedereen te leren koken, en zo gezonder en gevarieerder te laten eten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anne Iburg
  • Vertaler(s): Nieland-Weits, Nannie
  • ISBN 13: 9789048303892
  • Gewicht: 1165 gram
  • Afmeting: 23 x 221 x 268 mm