Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Anna-Gretha Visser > Koken & Bakken met Stevia

Koken & Bakken met Stevia

steviJa Zoetpoeder: "de nieuwe generatie suiker"

  • Auteur: Anna-Gretha Visser
  • Paperback, 110 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: SteviJa Natuurlijk
  • ISBN 13: 9789081568913
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Koken & Bakken met Stevia

De nieuwe generatie suiker!Met dit revolutionaire basis kookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van stevia wel heel gemakkelijk gemaakt. Stevia Rebaudiana Bertoni, het zoetste plantje ter wereld, komt oorspronkelijk uit Paraquay waar het al meer dan 1500 jaar wordt gebruikt als zoetstof. Stevia maakt zich momenteel ook bekend aan de rest van de wereld. Stevia heeft, zoals dit boek laat zien, vele toepassingen.Vanaf het moment dat stevia mijn leven heeft veroverd begon ik mij te realiseren, net als vele andere mensen voor mij, dat het helemaal niet vanzelfsprekend is dat er suiker op tafel staat. Waar zijn we mee bezig! Ik was geschokt toen ik ergens las dat suiker helemaal geen voedingswaarde geeft aan ons lichaam. Het heeft me veel bezig gehouden. We zijn allemaal groot gebracht met de suikerpot op tafel en gebruiken per jaar ongeveer 40 kg suiker per persoon. Suiker heeft als eigenschap dat het snel wordt opgenomen in het bloed. Hierdoor voel je je dan vermoeid en wil je onbewust meer suiker. Een vicieuze cirkel dus.

Gerelateerde boeken:

Mevrouw Kookboek uit Iran Mevrouw Kookboek uit Iran

Het Mevrouw Kookboek uit Iran laat een heel mooie kant van het land zien, de keuken. Het boek behandeld een brede selectie Iraanse recepten.


Lees verder
MoVida Rustica MoVida Rustica

Movida Rustica richt zich op de eenvoudige vorm van de Spaanse keuken. Recepten die op grote schaal gegeten worden in Spanje. Simpel, alledaags en erg lekker.


Lees verder
The Mushroom Feast The Mushroom Feast

The Mushroom feast is een klassieker voor alle liefhebbers van paddestoelen. Een mooi, tijdloos en literaire kookboek van Jane Grigson.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anna-Gretha Visser
  • ISBN 13: 9789081568913
  • Gewicht: 256 gram
  • Afmeting: 7 x 150 x 228 mm