Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Dirk De Mesmaeker > Geert Van Hecke goes classic

Geert Van Hecke goes classic

...en zoveel meer

  • Auteur: Dirk De Mesmaeker
  • Hardcover, 240 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Linkeroever Uitgevers NV
  • ISBN 13: 9789057203718
€ 34,95

Levering via bol.com

Beschrijving Geert Van Hecke goes classic

In zijn nieuwe boek Geert Van Hecke goes classic presenteert driesterrenchef Geert Van Hecke van restaurant De Karmeliet in Brugge ons zijn eigen, eigenzinnige interpretatie van klassiekers uit de Belgische keuken. Naast de klassiekers brengt Van Hecke ook recepten uit zijn brasserie Refter, die hij twee jaar geleden opende, en die intussen al een vaste waarde is geworden.Maar nog belangrijker dan de recepten, is het feit dat we als lezers met dit boek voor de eerste maal een inzicht krijgen in de mens achter de driesterrenchef. We krijgen een beeld van Geert Van Hecke als chef, met een geheel eigen keukenfilosofie, een enorme gedrevenheid, met liefde voor de beste producten en natuurlijk voor zijn vak. Maar we leren Van Hecke ook kennen als mens: via interviews met mensen die dicht bij hem staan - o.a. Woestijnvis-directeur Wouter Vandenhaute en mediafiguur Dirk De Prins - leren we over zijn passie voor kunst, over zijn leven buiten de keuken, en zijn verdere interesses.Een uniek en luxueus kijk- en leesboek over één van onze grootste chefs, prachtig in beeld gebracht door topfotograaf Heikki Verdurme.

Gerelateerde boeken:

River Cottage Veg Every Day! River Cottage Veg Every Day!

River Cottage Veg Every Day bevat meer dan 200 nieuwe recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall.


Lees verder
Thuis koken met Ferran Adrià. Thuis koken met Ferran Adrià.

Wat staat er 's avonds op tafel bij Ferran Adria van El Bulli? De beste chef van de wereld geeft eindelijk zijn geheimen prijs.


Lees verder
The Food of Spain The Food of Spain

In honderden prachtige recepten laat Claudia Roden de regionale verschillen uit Spanje zien, en beschrijft de bijzondere culinaire geschiedenis die Spanje rijk is.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Dirk De Mesmaeker
  • Illustrator(s): Verdurme, Heikki
  • ISBN 13: 9789057203718
  • Gewicht: 1814 gram
  • Afmeting: 33 x 253 x 292 mm