Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Groot handboek Aziatisch koken

Groot handboek Aziatisch koken

  • Auteur:
  • Hardcover, 416 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044728545
€ 24,95

Levering via bol.com

Beschrijving Groot handboek Aziatisch koken

Ingrediënten - kooktechnieken - receptenKip tandoori, lamscurry, wokgroenten met tofoe, dim-sum, soba met tonijn, zoetzure eend, bami goreng, biryanirijst, Thaise garnalensoep, rundvleesreepjes met chilisaus…Liefhebbers van de Aziatische keuken met zijn rijkdom aan smaken - van pikant en hartig tot zoetzuur en romig zacht - kunnen hun hart ophalen, want in dit lijvige handboek staan recepten voor snacks, soepen, salades, gerechten met groenten, vis en vlees, en ten slotte heerlijke desserts uit verschillende Oosterse landen.Vooraan in het boek vindt u een overzicht van ingrediënten die vaak gebruikt worden in China, Japan, Thailand, India en andere Aziatische landen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond bereiden, roerbakken, sushi maken, loempia's vullen… Tussendoor krijgt u ook extra informatie over de wok, Chinese fondue, chutneys en sambals, marinades en dips.Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt!

Gerelateerde boeken:

Simple to Spectacular Simple to Spectacular

Jean-Georges Vongerichten en Mark Bittman werken in Simple to Spectacular samen om verschillende recepten te bewerken tot steeds complexere varianten.


Lees verder
The Fat Duck Cookbook The Fat Duck Cookbook

In dit prachtige, kleiner formaat editie van de bestseller Big Fat Duck Cookbook, horen we het volledige verhaal van de snelle opkomst van Heston Blumenthal en zijn restaurant The Fat Duck.


Lees verder
Momofuku Momofuku

Chef-kok David Chang over Aziatische smaken en onberispelijke ingrediënten, over Ramen noodles en zijn voorkeur voor varkensvlees.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789044728545
  • Gewicht: 1119 gram
  • Afmeting: 34 x 169 x 224 mm