Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Kochen wie in Holland
Kochen wie in Holland
- Auteur:
- Hardcover, 144 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- 1e druk, 2010
- Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
- ISBN 13: 9789021548807
Beschrijving Kochen wie in Holland
Van Nederlanders wordt vaak beweerd dat zij geen eigen 'keuken'hebben. Dat is aan de verkoop van de Kookook-reekstitel 'Holland' niet te merken! Met 'Kochen wie in Holland' zijn de meest kenmerkende Nederlandse gerechten nu ook beschikbaar voor onze oosterburen, die dol zijn op Hollandse pot, Goudse kaas en op Frau Antje. Van Brabantse worstenbroodjes tot hutspot en van oud-Hollands draadjesvlees tot overheerlijke stoofpeertjes, alle traditionele gerechten komen aan de orde. Zoals altijd in de Kook ook - serie zijn de recepten makkelijk klaar te maken én lekker. Guten appetit!
Gerelateerde boeken:

Jonnie Boer en Sergio Herman hebben Ronald Giphart een half jaar geleden gevraagd om samen een Lees-Kookboek te schrijven met als titel: Eten, drinken en slapen.
Lees verder

Biertapas is het eerste boek dat zich specifiek richt op hapjes en kleine gerechtjes die goed combineren met bier. In een heel aantal gerechten is bier zelfs een van de ingrediënten.
Lees verder

Het nieuwe boek van Rick Stein bevat 150 recepten met de smaken van het Verre Oosten
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur:
- Vertaler(s): Grützbauch, Judith
- ISBN 13: 9789021548807
- Gewicht: 404 gram
- Afmeting: 17 x 127 x 207 mm