Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > S. Daeninck > Duvel à la carte

Duvel à la carte

internationale topchefs koken met een topbier

  • Auteur: S. Daeninck
  • Paperback, 154 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2005
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020957655
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Duvel à la carte

Tien internationale sterrenchefs uit Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten kokkerellen verduiveld lekker met bierWelke persoonlijkheid schuilt achter toppers als Peter Goossens (Hof van Cleve), Wout Bru (Bistro d'Eygalières), Jonnie Boer (De Librije) en Eddy Kerkhofs (Le Dôme)?Wat zijn hun passies, ambities en dromen?Elke chef bereidt een viertal heerlijke recepten om zelf uit te proberenMet eigentijdse fotografie van Sven Everaert en smakelijke teksten van Stefaan Daeninck

Gerelateerde boeken:

Kook ze! Vreemd Kook ze! Vreemd

Kook ze! Vreemd is voor wie culinair vreemdgaan alledaagse kost is.


Lees verder
Four Fish Four Fish

Whether it’s wild or farmed, fresh or tinned, in batter or a bento box, we’re eating more fish than ever before. But what’s the story behind the fish on your plate?


Lees verder
French Provincial Cooking French Provincial Cooking

Met een altijd aanwezige eenvoud verkent Elizabeth David de authentieke smaken en texturen van de provincies Elzas, Provence, Bretagne, en de Savoie.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: S. Daeninck
  • ISBN 13: 9789020957655
  • Gewicht: 653 gram
  • Afmeting: 14 x 227 x 235 mm