Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Mediterraan lexicon

Mediterraan lexicon

  • Auteur:
  • Hardcover, 320 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036628150
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Mediterraan lexicon

DOOR DE HEERLIJKE RECEPTEN WAANT U ZICH IN MEDITERRAANSE SFEREN: • Recepten uit alle landen rondom de Middellandse Zee • Soepen, voorgerechten, salades, vegetarische gerechten, pizza en pasta, et cetera • Alle kneepjes van het vak zodat u de gerechten zo goed mogelijk kunt bereiden • Overzichtelijk register zodat u alle recepten snel en eenvoudig kunt terugvinden

Gerelateerde boeken:

Kaiseki Kaiseki

Kaiseki is een ode aan de seizoenen. Het is zonder twijfel één van de beste kookboeken over de Japanse keuken.


Lees verder
Wijnencyclopedie Wijnencyclopedie

De Wijnencyclopedie van Jancis Robinson is een zeer complete wijnencyclopedie en door velen het beste werk op dit moment genoemd.


Lees verder
Een pleidooi voor echt eten - Manifest van een eter Een pleidooi voor echt eten - Manifest van een eter

Echt eten verdwijnt uit beeld om te worden vervangen door voedingsstoffen. Michael Pollan beschrijft de gevolgen in zijn Manifest van een eter.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036628150
  • Gewicht: 651 gram
  • Afmeting: 30 x 150 x 178 mm