Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Tobias Pehle > Pizza lexicon

Pizza lexicon

  • Auteur: Tobias Pehle
  • Hardcover, 296 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036627986
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Pizza lexicon

class="default_listitem"De perfecte bereiding.De lekkerste recepten.De heerlijkste ingrediƫnten.De geschiedenis van de pizza.Internationale specialiteiten.

Gerelateerde boeken:

Kook ze! Chic Kook ze! Chic

De Kook Ze!-reeks wil naast recepten ook relevante culinaire artikels presenteren, in CHIC is dit magazinegedeelte nog uitgebreid.


Lees verder
Bread Bread

Een handboek met een missie: mensen inspireren zelf brood te bakken en de kant-en-gesneden fabrieksbroden te verlaten.


Lees verder
Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Tobias Pehle
  • ISBN 13: 9789036627986
  • Gewicht: 613 gram
  • Afmeting: 28 x 154 x 168 mm