Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Tobias Pehle > Pizza lexicon

Pizza lexicon

  • Auteur: Tobias Pehle
  • Hardcover, 296 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036627986
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Pizza lexicon

class="default_listitem"De perfecte bereiding.De lekkerste recepten.De heerlijkste ingrediƫnten.De geschiedenis van de pizza.Internationale specialiteiten.

Gerelateerde boeken:

The Food of Spain The Food of Spain

In honderden prachtige recepten laat Claudia Roden de regionale verschillen uit Spanje zien, en beschrijft de bijzondere culinaire geschiedenis die Spanje rijk is.


Lees verder
French Provincial Cooking French Provincial Cooking

Met een altijd aanwezige eenvoud verkent Elizabeth David de authentieke smaken en texturen van de provincies Elzas, Provence, Bretagne, en de Savoie.


Lees verder
Op zoek naar de Perfectie / 2 Op zoek naar de Perfectie / 2

Op zoek naar de Perfectie deel 2 geeft een fascinerende, originele en inspirerende kik op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Tobias Pehle
  • ISBN 13: 9789036627986
  • Gewicht: 613 gram
  • Afmeting: 28 x 154 x 168 mm