Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Marijke Sterk > Stampen, stoven, sudderen

Stampen, stoven, sudderen

  • Auteur: Marijke Sterk
  • Paperback, 226 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Terra
  • ISBN 13: 9789089892867
€ 8,99

Levering via bol.com

Beschrijving Stampen, stoven, sudderen

De lekkerste gerechten voor koude winterdagen. Als het buiten kouder wordt krijg je weer zin in warme, typisch Hollandse, gezellige, stevige maaltijden. Dit boek geeft de lekkerste traditionele én moderne recepten voor koude winterdagen.Van ouderwets draadjesvlees en andere suddergerechten, stamppotten en ovengerechten tot warme salades, soepen, toetjes en winterse hapjes. Een no-nonsense kookboek met zo'n 200 recepten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Net als de vorige delen geïllustreerd door Charlotte van Beek.

Gerelateerde boeken:

I Know How to Cook I Know How to Cook

I Know How to Cook is de Engelse vertaling van Je sais cuisiner, de absolute bestseller uit de Franse keuken.


Lees verder
Madhur Jaffrey Madhur Jaffrey's Ultimate Curry Bible

Het meest complete kookboek over curries. De Ultimate Curry Bible is het standaard naslagwerk over curries geworden.


Lees verder
De kleine vegetariër De kleine vegetariër

In De kleine vegetariër geven Antoinette Hertsenberg en diëtiste Marion Pluimes tips, adviezen en vooral heel erg veel lekkere en voedzame recepten voor kinderen van alle leeftijden.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Marijke Sterk
  • Illustrator(s): Beek, Charlotte van
  • ISBN 13: 9789089892867
  • Gewicht: 247 gram
  • Afmeting: 22 x 128 x 170 mm