Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Marijke Sterk > Stampen, stoven, sudderen

Stampen, stoven, sudderen

  • Auteur: Marijke Sterk
  • Paperback, 226 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Terra
  • ISBN 13: 9789089892867
€ 8,99

Levering via bol.com

Beschrijving Stampen, stoven, sudderen

De lekkerste gerechten voor koude winterdagen. Als het buiten kouder wordt krijg je weer zin in warme, typisch Hollandse, gezellige, stevige maaltijden. Dit boek geeft de lekkerste traditionele én moderne recepten voor koude winterdagen.Van ouderwets draadjesvlees en andere suddergerechten, stamppotten en ovengerechten tot warme salades, soepen, toetjes en winterse hapjes. Een no-nonsense kookboek met zo'n 200 recepten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Net als de vorige delen geïllustreerd door Charlotte van Beek.

Gerelateerde boeken:

Bismilla Arabia Bismilla Arabia

Bismilla Arabia is een heerlijke ontdekkingstocht naar de smaken, geuren en de gerechten van de Arabische Mediterrane landen.


Lees verder
Zelfgeoogst! Zelfgeoogst!

Groenten uit eigen tuin zijn veel lekkerder dan die uit de winkel. Maar, hoe verbouw je je eigen groenten als je alleen een klein balkon hebt?


Lees verder
De Smaakbijbel De Smaakbijbel

De Smaakbijbel is geen kookboek maar een smaakboek. Ooit afgevraagd waarom sommige smaken zo goed samengaan en andere niet? De Smaakbijbel biedt uitkomst.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Marijke Sterk
  • Illustrator(s): Beek, Charlotte van
  • ISBN 13: 9789089892867
  • Gewicht: 247 gram
  • Afmeting: 22 x 128 x 170 mm