Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Ernst-Uhlrich Schassberger > Het kleine wildkookboek

Het kleine wildkookboek

  • Auteur: Ernst-Uhlrich Schassberger
  • Hardcover, 80 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk,
  • Uitgeverij: Fontaine & Noe
  • ISBN 13: 9789460540776
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het kleine wildkookboek

Een seizoenskookboekje voor de liefhebber van wild. Klassieke basisrecepten, sauzen en bijgerechten. Soepen en voorgerechten, passende desserts etc.In totaal 70 recepten met cadeaulint.

Gerelateerde boeken:

Zomer van De Zilveren Lepel Zomer van De Zilveren Lepel

De Zomer van De Zilveren Lepel is geschreven op het geweldige aanbod van groente en fruit die de Italiaanse zomerzon aanbiedt.


Lees verder
Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder
Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Ernst-Uhlrich Schassberger
  • Redactie: Doelman, Elke
  • Vertaler(s): Rijk, Dirk de
  • ISBN 13: 9789460540776
  • Gewicht: 114 gram
  • Afmeting: 12 x 108 x 159 mm