Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Catherine Atkinson > De nieuwe bakbijbel
De nieuwe bakbijbel
hartige en zoete taarten, quiches, pasteien, bladerdeeghapjes
- Auteur: Catherine Atkinson
- Paperback, 256 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- Heruitgave editie, 2010
- Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN 13: 9789048303298
Beschrijving De nieuwe bakbijbel
Een gedetailleerd kookboek waarmee u de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten.Recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzenGeïllustreerde stap-voor-stapaanwijzingen voor technieken als het kneden, vormen en afsnijden van deegRuim 135 fantastische recepten, onder andere voor klassiek Amerikaans gebak, van populaire pasteien en vruchtentaarten tot exclusieve nagerechten die u uw gasten vol trots kunt voortzetten
Gerelateerde boeken:

Het kookboek De traditionele Marokkaanse keuken van Ghillie Basan bevat heerlijke recepten uit Noord-Afrika.
Lees verder

De Modernistische Cuisine is een encyclopedie en een gids voor de wetenschap van de hedendaagse professionele keuken.
Lees verder

Een geniaal boek van Heston Blumental van de Fat-Duck. Gebaseerd op de BBC serie Heston's Fantastical Feasts.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Catherine Atkinson
- Redactie: Verhagen, Kirsten / Fraser, Linda
- Vertaler(s): Genis, Ingrid M.
- ISBN 13: 9789048303298
- Gewicht: 1266 gram
- Afmeting: 20 x 231 x 296 mm