Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Rachel Brown > Taartdecoratietechnieken

Taartdecoratietechnieken

technieken en tips voor het maken van prachtige taarten

  • Auteur: Rachel Brown
  • Hardcover, 128 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2010
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048302567
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving Taartdecoratietechnieken

Technieken en tips voor het maken van prachtige taarten- vormen- technieken- bewarenDit boek bevat alle informatie en recepten die u nodig heeft om steeds opnieuw eenvoudige, maar indrukwekkende taarten te maken.Alles wat u moet weten om te kunnen beginnen: materialen, recepten, bakvormen, bakken, bestrijken, vullen, bewaren en invriezen.Stapsgewijze aanwijzingen voor het bekleden van taarten met fondant, eenvoudig spuitwerk, speciale effecten en modelleren.Ideaal voor beginners, maar ook voor de meer ervaren 'versierders'.

Gerelateerde boeken:

Pluijm Op Pad Pluijm Op Pad

Culinair avonturier René Pluijm neemt je mee op zijn zoektocht naar de bron van voedselschatten in Europa.


Lees verder
Taart! Taart!

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om een unieke, zelfversierde taart te maken. Dit boek helpt hierbij, stap voor stap.


Lees verder
Soepkalender Soepkalender

Stiliste Anya van de Wetering bundelde haar favoriete recepten én die van familie en vrienden in deze kalender; voor iedere dag een soep.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Rachel Brown
  • Vertaler(s): Nijs, Paulina de
  • Illustrator(s): Wood, Shona
  • ISBN 13: 9789048302567
  • Gewicht: 563 gram
  • Afmeting: 17 x 185 x 235 mm