Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Valerie Aikman-Smith > Koken met zout uit alle werelddelen

Koken met zout uit alle werelddelen

  • Auteur: Valerie Aikman-Smith
  • Hardcover, 64 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789073191877
€ 8,95

Levering via bol.com

Beschrijving Koken met zout uit alle werelddelen

Geniet van alle verschillende smaken van soorten zout uit alle delen van de wereld met recepten voor voorafjes, hoofdgerechten, bijgerechten, drankjes en nog veel meer!

Gerelateerde boeken:

Biertapas Biertapas

Biertapas is het eerste boek dat zich specifiek richt op hapjes en kleine gerechtjes die goed combineren met bier. In een heel aantal gerechten is bier zelfs een van de ingrediënten.


Lees verder
De traditionele Marokkaanse keuken De traditionele Marokkaanse keuken

Het kookboek De traditionele Marokkaanse keuken van Ghillie Basan bevat heerlijke recepten uit Noord-Afrika.


Lees verder
Serendip - Sri Lanka Serendip - Sri Lanka

Een kookboek over de bijzondere keuken van Sri Lanka. Mooi vormgegeven en vol heerlijke - verrassende - receptuur.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Valerie Aikman-Smith
  • Redactie: Lawrance, Delphine / Doubie, Clare
  • Vertaler(s): Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Gregson, Jonathan
  • ISBN 13: 9789073191877
  • Gewicht: 370 gram
  • Afmeting: 14 x 198 x 199 mm