Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Valerie Aikman-Smith > Koken met zout uit alle werelddelen

Koken met zout uit alle werelddelen

  • Auteur: Valerie Aikman-Smith
  • Hardcover, 64 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789073191877
€ 8,95

Levering via bol.com

Beschrijving Koken met zout uit alle werelddelen

Geniet van alle verschillende smaken van soorten zout uit alle delen van de wereld met recepten voor voorafjes, hoofdgerechten, bijgerechten, drankjes en nog veel meer!

Gerelateerde boeken:

Op zoek naar de Perfectie Op zoek naar de Perfectie

Op zoek naar Perfectie onderzoekt de rol die eten speelt in ons leven en onze herinneringen.


Lees verder
Het Tapasboek Het Tapasboek

Het Tapasboek geeft een totaaloverzicht in de wereld van de tapas, de heerlijke Spaanse hapjes. Goed beschreven en prachtig gefotografeerd.


Lees verder
Bismilla Arabia Bismilla Arabia

Bismilla Arabia is een heerlijke ontdekkingstocht naar de smaken, geuren en de gerechten van de Arabische Mediterrane landen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Valerie Aikman-Smith
  • Redactie: Lawrance, Delphine / Doubie, Clare
  • Vertaler(s): Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Gregson, Jonathan
  • ISBN 13: 9789073191877
  • Gewicht: 370 gram
  • Afmeting: 14 x 198 x 199 mm