Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Guy Martin > Sauzen

Sauzen

het hart van de kookkunst

  • Auteur: Guy Martin
  • Hardcover, 152 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789073191860
€ 19,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Eerlijk italiaans Eerlijk italiaans

Dit boek gaat over het simpele genoegen dat het koken van lekkere, ongecompliceerde gerechten geeft. Daarmee geeft Antonio iedereen een assortiment betrouwbare en makkelijke recepten.


Lees verder
Modernist Cuisine Modernist Cuisine

De Modernistische Cuisine is een encyclopedie en een gids voor de wetenschap van de hedendaagse professionele keuken.


Lees verder
MoVida Rustica MoVida Rustica

Movida Rustica richt zich op de eenvoudige vorm van de Spaanse keuken. Recepten die op grote schaal gegeten worden in Spanje. Simpel, alledaags en erg lekker.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Guy Martin
  • Vertaler(s): v.Gestel-MacLean, Kim / Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Langot, Michel
  • ISBN 13: 9789073191860
  • Gewicht: 728 gram
  • Afmeting: 17 x 193 x 266 mm