Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Guy Martin > Sauzen

Sauzen

het hart van de kookkunst

  • Auteur: Guy Martin
  • Hardcover, 152 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789073191860
€ 19,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Moro Londen Moro Londen

Sam & Sam Clark bereiden weer fantastische recepten in Moro Londen. Veel recepten komen uit de Mediterraanse keuken.


Lees verder
The French Laundry Cookbook The French Laundry Cookbook

Gerechten bereiden op op een hoog niveau, dat is waar het Thomas Keller om gaat. En dat is precies wat hij in The French Laundry laat zien.


Lees verder
Ducasse - Flavors of France Ducasse - Flavors of France

In Flavors of France neemt Alain Ducasse de lezer mee op reis en laat de mooiste en heerlijkste ingrediënten en gerechten zien, ruiken en proeven die Frankrijk te bieden heeft.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Guy Martin
  • Vertaler(s): v.Gestel-MacLean, Kim / Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Langot, Michel
  • ISBN 13: 9789073191860
  • Gewicht: 728 gram
  • Afmeting: 17 x 193 x 266 mm