Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Guy Martin > Sauzen

Sauzen

het hart van de kookkunst

  • Auteur: Guy Martin
  • Hardcover, 152 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789073191860
€ 19,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

MICHELIN RODE GIDS NEDERLAND / NETHERLANDS / 2011 MICHELIN RODE GIDS NEDERLAND / NETHERLANDS / 2011

De nieuwe Michelin-Gids, ontdek nu de selectie voor 2011 van van de Michelin inspecteurs.


Lees verder
Modernist Cuisine Modernist Cuisine

De Modernistische Cuisine is een encyclopedie en een gids voor de wetenschap van de hedendaagse professionele keuken.


Lees verder
Sicilicious Sicilicious

Een kookboek over de Siciliaanse keuken, aangevuld met interessante verhalen over het Italiaanse eiland.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Guy Martin
  • Vertaler(s): v.Gestel-MacLean, Kim / Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Langot, Michel
  • ISBN 13: 9789073191860
  • Gewicht: 728 gram
  • Afmeting: 17 x 193 x 266 mm