Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > T. Brugge > Koken met bezieling

Koken met bezieling

de smaak van het jaar in 48 recepten

  • Auteur: T. Brugge
  • Hardcover, 128 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Kok
  • ISBN 13: 9789043518413
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving Koken met bezieling

Makkelijk te bereiden, gebruik maken van wat op dat moment in het seizoen verkrijgbaar is, geïnspireerd door christelijke tradities en symbolen. Dat is Koken met bezieling in een notendop.In Koken met bezieling vinden we van de hand van Han Wilmink 48 recepten verdeeld over vier seizoenen. Vier seizoenen die alle kenmerkende eigenschappen hebben en als zodanig ook terug te vinden zijn in de recepten. Zo staat bijvoorbeeld de lente voor fris/zuur en de zomer voor zoet. De recepten per seizoen zijn onder te verdelen in voorgerechten, maaltijdsoepen, hoofdgerechten, eenpansgerechten, lunchgerechten en desserts. Elk recept is gebaseerd op pure, duurzaam verkregen producten.Tini Brugge is verantwoordelijk voor de begeleidende informatieve tekst. Naast het openen van de Bijbelse provisiekast legt ze een link naar de kloostertradities, de symboliek van de seizoenen en het kerkelijk jaar. Kooktips en andere aanvullende ideeën maken het kookboek compleet.Han Wilmink is naast predikant ook een gepassioneerd kok. Hij is de drijvende kracht achter de activiteiten van Bijbels Culinair en geeft workshops in het hele land. Daarnaast is hij auteur van Bijbels Culinair en Koken met passie. Tini Brugge weet als geen ander in het leven van alledag op praktische wijze vorm te geven aan christelijk geïnspireerde spiritualiteit waarbij duurzaamheid centraal staat. Van haar hand verscheen onder andere Bloemen geven zin en Hemelse spijzen.

Gerelateerde boeken:

Zelfgebakken Zelfgebakken

Deze prachtige verzameling van broden, cakes, koekjes en gebak laat niets te wensen over. Zowel zoetekauwen als liefhebbers van hartige baksels komen aan hun trekken.


Lees verder
Een pleidooi voor echt eten - Manifest van een eter Een pleidooi voor echt eten - Manifest van een eter

Echt eten verdwijnt uit beeld om te worden vervangen door voedingsstoffen. Michael Pollan beschrijft de gevolgen in zijn Manifest van een eter.


Lees verder
Buiten eten Buiten eten

Zodra het mooi weer wordt, is er niets plezieriger dan buiten eten. Romantisch samen of met een grote groep familie en vrienden; in de buitenlucht smaakt alles net even lekkerder.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Brugge
  • Co-auteur(s): Wilmink, H
  • Redactie: Brugge, Tini / Wilmink, Han
  • ISBN 13: 9789043518413
  • Gewicht: 444 gram
  • Afmeting: 17 x 154 x 216 mm